Erik Bojničan Rôzne

PREHĽAD týždňa: 5 článkov, ktoré našich čitateľov zaujali najviac

Ďalší decembrový týždeň je na konci. Pozrite si preto päticu článkov, ktoré počas neho u našich čitateľov vzbudili najväčšiu pozornosť.

Ilustračný obrázok k článku PREHĽAD týždňa: 5 článkov, ktoré našich čitateľov zaujali najviac
Foto: Erik Bojničan / Zdroj: Dnes24.sk

Rozhovor s hlohovskou tatérkou

Hlohovčanka Zuzana Boldišová pestuje zaujímavú činnosť. Tetuje ľudí. S čím sa stretáva v štúdiu a čo teraz medzi ľuďmi letí prezradila v rozhovore.

Hasiči zasahovali pri požiari strechy

Hasiči boli povolaní na zásah. Vyraziť do akcie museli kvôli požiaru strechy domu v okrese Hlohovec. Pozrite si FOTO priamo z miesta.

Voľné pracovné miesta

Z údajov ústredia práce (aktuálnych k 21.12.2016) sme vytvorili prehľad pracovných miest. Všetky sú z okresu Hlohovec. Ak si teda hľadáte prácu alebo chcete vymeniť aktuálny džob za nový, toto rozhodne stojí za preštudovanie.

Veselý unikát v Hlohovci

Vyhliadka Šianec, ktorá sa týči nad Hlohovcom, ponúka pre obyvateľov nášho mesta, ako aj návštevníkov zaujímavú novinku v podobe pamätnej tabule venovanej legendárnej fiktívnej postave Járovi Cimrmanovi. Za jej vznikom stojí objav v kronike mesta a následné pátranie.

Vianoce v Hlohovci v minulosti

Pre náš portál exkluzívne prehovorila babička Jozefína (77) z Hlohovca. Zaspomínala si na to, ako to kedysi u nich doma vyzeralo cez Štedrý deň.

Dajte LIKE na našej FB stránke a máte vždy čerstvé info z Hlohovca a okolia.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM