Erik Bojničan Kultúra Kultúra

PREHĽAD podujatí na celý týždeň: Päť akcií, ktoré by v Hlohovci a okolí nemali ujsť vašej pozornosti

Nesedieť doma, ale vyraziť si von, to dokáže neraz príjemne vyventilovať hlavu. A v Hlohovci a okolí tak môžete učiniť aj v priebehu tohto týždňa. Pozrite, aj toto sa u nás chystá...

Ilustračný obrázok k článku PREHĽAD podujatí na celý týždeň: Päť akcií, ktoré by v Hlohovci a okolí nemali ujsť vašej pozornosti
Zdroj: TASR

NÍZKOTUČNÝ ŽIVOT

18. novembra 2015 o 19:00, Dom kultúry v Hlohovci

Dej hry Viliama Klimáčka NÍZKOTUČNÝ ŽIVOT, sa odohráva v redukčnom sanatóriu so sprísnenou kontrolou tukov, kde sa stretávaj tri ženy: Anita, redaktorka vydavateľstva, Ingrid, poslankyňa parlamentu, trpiaca bulímiou a psychicky narušená Krista. Každá prichádza s motiváciou schudnúť. Cez vtipné príbehy protagonistiek sa postupne odhaľujú ich životy a problémy doby v ktorej žijeme.

Hviezda live v Hlohovci

20. novembra 2015 o 20:00, Empírové divadlo v Hlohovci

Uvedenie albumu skupiny HVIEZDA s názvom Nič sa nemení ponúka spestrenie voľných chvíľ všetkým milovníkom dobrej hudby. V Empírovom divadle ako predkapela vystúpi hlohovecká kapela V3, určite sa teda je na čo tešiť!

Tanečná zábava Nielen pre osamelých

20. novembra 2015 o 20:00, Dom kultúry v Hlohovci

Ak chcete záver pracovného týždňa zavŕšiť tanečnou zábavou tento víkend si prídete určite prídete na svoje. Chystá sa totiž ďalšia zo série Tanečných zábav Nie len pre osamelých. V Kultúrnom dome do tanca zahhrá hudobná skupina ORIONS.

Blatový pochod 2015

21. november 2015 štart: 07:00 – 09:00

Akcia pre tých, ktorí milujú turistiku za každého počasia! Keďže ostatné dni neboli na dážď skúpe, je celkom pravdepodobné, že názov akcie sa naplní a na turistických chodníkoch bude dostatočné množstvo blata a blatových úsekov. Tomu je treba prispôsobiť aj oblečenie a výstroj. Na Blatovom pochode sa turisti stretnú už po 37 krát.

Hodová zábava – Červeník 2015

21. november 2015 o 20:00, Kultúrny dom v Červeníku

Neďaleká obec Červeník v našom okrese sa počas sobotňajšej noci premení na dejisko Hodovej zábavy. Do tanca bude v miestnom Kultúrnom dome hrať hudobná skupina Club 84. Samozrejme nebude chýbať ani obľúbená tombola.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM