Erik Bojničan Kultúra

Predĺžený víkend je už tu: Aké zaujímavé podujatia môžete zažiť?

Dočkali sme sa. Predĺžený víkend je už tu. Prinášame vám náš výber zaujímavých podujatí, ktoré môžete počas neho zažiť v Hlohovci a okolí.

Ilustračný obrázok k článku Predĺžený víkend je už tu: Aké zaujímavé podujatia môžete zažiť?
Foto: Erik Bojničan / Zdroj: Dnes24.sk

Výstava: Suiseki

Sobota – Nedeľa od 13:00 do 18:00, Vlastivedné múzeum v Hlohovci

Vo Vlastivednom múzeu v Hlohovci čaká na návštevníkov zaujímavá výstava organizovaná pod záštitou Veľvyslanectva Japonska v Slovenskej republike. Môžete si pozrieť Suiseki, teda prírodou tvarované kamene, ktoré majú schopnosť vytvoriť ilúziu krajiny alebo objektu.

Koncert: Oldrockers

Sobota 27. augusta o 20:00, Penalta pri futbalovom štadióne

Počasie sa rozhodlo na konci augusta ukázať vľúdnu tvár, čo je skvelá príležitosť užiť si atmosféru letného koncertu na čerstvom vzduchu. Na Penalte zahrajú Hlohovčanom dobre známi Oldrockers.

Súťaž vo varení gulášu

Sobota 27. august od 15:00, Spolková záhrada Leopoldov

Zaujímavú akciu ponúka sobota v neďalekom Leopoldove. Súťaž vo varení gulášu spestrí vatra SNP ale aj súťaž v hode leopoldovskou mrežou. Okrem ochutnávky súťažných gulášov sa bude zadarmo podávať aj guláš SNP a do tanca aj na počúvanie bude hrať hudba.

Kino: 13 hodín : Tajní vojaci z Benghází

Sobota 27. augusta o 20:00, Kino Úsmev

Jedenáste výročie útoku na newyorské Dvojičky sa teroristická bojová jednotka operujúca na severe Afriky rozhodla „osláviť“ útokom na americkú ambasádu v líbyjskom Benghází. Jej zamestnanci síce už vopred tušili, že sa niečo chystá. Tajné služby však ich pocit ohrozenia vyvracali. Aj preto sa pracovníci ambasády ocitli tvárou v tvár obrovskej presile prakticky bez väčšej ochrany. Nemali by sebe-menšiu šancu, keby v oblasti nepôsobila skupinka „bezpečnostných analytikov“, bývalých elitných mariňákov. Tí sa rozhodnú brániť ambasádu do poslednej kvapky krvi. Časový údaj vo filme odkazuje k dobe, počas ktorej sa nerovný boj o ambasádu zvádzal.

Kino: Zbrusu nový zákon

Nedeľa 28. august o 20:00, Kino Úsmev

Boh existuje. Žije v Bruseli. A je to pekne neznesiteľný frfloš, ktorý nosí ponožky do papúč a celé dni trávi vymýšľaním absurdných zákonov a znepríjemňuje ľuďom život. Je to trochu iný príbeh, pretože tento Boh má okrem syna Ježiša ešte manželku a malú dcéru, ktorá ho nemôže vystáť a jedného dňa pošle na truc všetkým ľuďom na svete SMS s dátumom ich smrti. Čo sa asi stane, keď sa niekto dozvie, že mu do konca života zostáva mesiac, alebo naopak 62 rokov?

Môže vás zaujímať:

Kinematograf v Hlohovci už čoskoro: Zaparkuje ale inde, ako sme boli zvyknutí

Veľkolepá rozlúčka s letom v Hlohovci: Kopec zaplavia esá elektronickej hud­by!

Na Hlohovčanov čaká vzácny pohľad: Uvidíme miesto bežne skryté nášmu zraku

Dajte LIKE na našej FB stránke a máte vždy čerstvé info z Hlohovca a okolia.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM