Monika Földešiová Krimi

Pozor na výber z bankomatov! Muž (70) prišiel o 500 €

AKTUALIZOVANÉ - Z hlohoveckého bankomatu zmizlo 500 eur! Zábudlivý klient (70) ich po vybratí nechal v bankomate a to pravdepodobne využil náhodný okoloidúci. Pomôcť mala aj záhadná žena z kamery, ktorú doteraz polícia hľadala.

Účet má tenší o poriadnu sumu! Starší muž si z bankomatu na Podzámskej ulici vyberal 500 eur, no zábudlivosťou však o ne vzápätí prišiel. Podľa kamerového záznamu prechádzala krátko nato okolo bankomatu neznáma žena. Tá o pár sekúnd hodila spiatočku a k bankomatu sa vrátila.

Polícia preto po nej vyhlásila pátranie ako po svedkyni, ktorá by mohla prispieť k objasneniu prípadu. Žena sa už podľa našich informácii prihlásila na Mestskú políciu v Hlohovci, kde spísala zápisnicu. Ako nám náš zdroj prezradil, okoloidúca žena žiadne peniaze nevidela, okolo toho bankomatu vraj chodí každý deň so svojimi vnúčatami.

Polícia preto pátra ďalej **„Ak si niekto prisvojí cudziu vec, ktorá sa dostala do jeho moci nálezom, omylom alebo inak bez privolania oprávnenej osoby, dopúšťa sa trestného činu zatajenia veci, za čo hrozí jednoročné väzenie,“ **upozorňuje polícia.

hlohovec24/tasr foto: tasr

Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM