Erik Bojničan Krimi

Poznáte túto ženu na záberoch kamery v nákupáku? Policajti ju podzrievajú z nejednej krádeže! FOTO

Polícia podľa ich slov pátra po totožnosti neznámej ženy, ktorá je podozrivá z viacerých krádeží. Nespoznávate ju? Ďalšie FOTO vnútri!

Ilustračný obrázok k článku Poznáte túto ženu na záberoch kamery v nákupáku? Policajti ju podzrievajú z nejednej krádeže! FOTO
Zdroj: Policajný zbor SR

Polícia podľa slov hovorkyne KR PZ v Trnave Márie Linkešovej pátra po totožnosti ženy, ktorá je podozrivá z krádeže v decembri. Druhú adventnú nedeľu podľa mužov zákona (13.12.) využila príležitosť a v poobedných hodinách okolo 15:00 kradla v nákupnom centre Voderady, kde z prevesenej kabelky cez rameno sa jej podarilo vybrať peňaženku, osobné doklady a 500 eurovú hotovosť.

„Podľa záberov, ktoré má polícia k dispozícii predpokladáme, že by mohlo ísť o tú istú ženu, ktorá je podozrivá z krádeže zo septembra 27. 9. v Trnave. V obchode s odevmi vtedy v centre mesta najskôr odzipsovala kabelku a potom sa k žene opäť priblížila,“ informuje ďalej Linkešová, podľa ktorej aj napriek tomu, že poškodená pani nebola sama, podarilo sa jej z kabelky ukradnúť peňaženku, v ktorej bolo 350 eur. Tie si podľa policajtov iba niekoľko minút pred tým vybrala z bankomatu.

„To, že bola okradnutá, zistila až pri ďalšom nákupe a vrátila sa späť do predajne. Predavačka jej už potom podala len prázdnu peňaženku s dokladmi, ktorú našli pohodenú v predajni,“ pokračuje hovorkyňa.

V oboch prípadoch začala polícia podľa ich slov vo veci trestné stíhanie pre prečin krádeže. „Ak ste ženu na záberoch spoznali, akékoľvek informácie o nej môžete poskytnúť na policajné číslo 158 alebo na najbližšom útvare polície,“ uzavrela Linkešová.

Spoznávate ženu na záberoch? Polícia po nej pátra!
4
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM