Marcel Mojžiš Krimi

Požiar v Hlohovci: Chata celá v plameňoch, v jej útrobách našli zhorené telo!

V katastri mesta Hlohovec v záhradkárskej osade horelo. Chata po príchode hasičov už bola celá v plameňoch. Následne v nej bolo nájdené nehybné telo.

Ilustračný obrázok k článku Požiar v Hlohovci: Chata celá v plameňoch, v jej útrobách našli zhorené telo!
Zdroj: Hasičský záchranný zbor

V piatok večer krátko po 20.00 hodine bol ohlásený požiar chaty v záhradkárskej osade Vápenica, nachádzajúcej sa v katastri mesta Hlohovec.

„Jazda na miesto udalosti bola komplikovaná z dôvodu neprístupného terénu. Po príchode na miesto udalosti bola chata už zrútená a celá v plameňoch. Na likvidáciu hasiči použili jeden vysokotlaký prúd. Pomocou trhacieho háku odkrývali skryté ohniská, ktoré boli následne dohášané. Pri požiari bola jedna osoba usmrtená,“ uviedla Júlia Kedrová, odborná inšpektorka Krajského riaditeľstva Hasičského a záchranného zboru v Trnave.

„Nájdené zhorené telo bolo mužského pohlavia,“ povedala pre spravodajský portál Hlohovec 24 krajská policajná hovorkyňa Martina Kredatusová. Príčina vzniku požiaru je v štádiu vyšetrovania. Následkom požiaru vznikla podľa slov Júlie Kedrovej majiteľovi chaty priama materiálna škoda predbežne vyčíslená na 2 000 eur.

Ničivý požiar v záhradkárskej osade v Hlohovci: FOTO z miesta
5
Galéria
Zdroj: Hasičský záchranný zbor
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM