Kultúra

Posledný týždeň v roku je tu: Aké podujatia ponúkne Hlohovec a okolie?

Posledný týždeň starého roka je tu a i počas neho si môžete vyraziť na viaceré podujatia v Hlohovci či okolí. Vybrali sme tie, ktoré odporúčame zažiť.

Ilustračný obrázok k článku Posledný týždeň v roku je tu: Aké podujatia ponúkne Hlohovec a okolie?
Foto: Erik Bojničan / Zdroj: Dnes24.sk

Vianočný benefičný koncert

Utorok 26. december o 16:00, Františkánsky kostol v Hlohovci

Zmiešaný chrámový zbor pri františkánskom kostole pozýva na tradičný vianočný benefičný koncert. Koncert sa bude konať 26. decembra o 16:00 hod vo františkánskom kostole v Hlohovci.

Výstava: Za motýľmi Hlohovecka

Ut. – Pia. 8:00 – 15:30, Sob. – Ned. 13:00 – 18:00, Vlastivedné múzeum v Hlohovci

Aj napriek tomu, že leto je dávno minulosťou sa možno v Hlohovci vydať za motýľmi. Vo výstavných priestoroch Vlastivedného múzea vo františkánskom kláštore sprístupnená výstava, na ktorej je prezentovaných 315 druhov motýľov z hlohovského regiónu.

Vianočný koncert

Streda 27 december o 15:30, Kostol sv. Martina Kľačany

Obec Kľačany pozýva na Vianočný koncert skupiny Heligonica. Piesne v repertoári tejto kapely majú v sebe prvky napríklad tradičnej slovenskej dychovky z oblasti Považia kombinované so šťavnatou kysuckou melódiou. Ako prezrádza názov kapely, dominantou v nej je jeden nástroj heligónka, doplnený rytmickými bicími nástrojmi.

Štefanská One party

Utorok 26. december o 21:00, One club Hlohovec

Po rozbalení darčekov a odpočinku pri klasických rozprávkach by ste radi vyšli niekam sa rozhýbať? Nenechajte si ujsť Štefanskú zábavu, ktorá k Vianociam jednoznačne patrí.

Kino, filmový klub: Bez lásky

Štvrtok 28. december o 20:00, Kino Úsmev Hlohovec

Žeňa a Boris prechádzajú bolestným rozvodom. Spolu ich drží už len posledný problém, predaj bytu, inak si obidvaja zariadili nový život po svojom. Žeňa si našla staršieho bohatého muža, Boris čaká dieťa s kolegyňou z práce. Ich dvanásťročný syn Aljoša je im skôr na obtiaž. Ani jeden z nich o neho nestojí, akoby im pripomínal vlastné zlyhanie.

Kino: Balerína

Sobota 30. december o 17:00, Kino Úsmev

Malá Felicia vyrastá na francúzskom vidieku bez vlastnej rodiny a vášnivo miluje tanec. Spolu so svojím najlepším kamarátom Victorom, ktorý sa chce stať veľkým vynálezcom, vymyslia riskantný plán ako utiecť zo sirotinca. Túžia sa dostať do Paríža, veľkého mesta plného svetiel, v ktorom práve vyrastá Eiffelova veža.

Silvestrovský výstup na Šianec

Nedeľa 31. december, cieľ: Vyhliadka Šianec

Oslavy konca starého a vítanie nového nového roku nás čaká už o niekoľko dní. Pred večerom plnom zábavy môže dobre padnúť pobyt na čerstvom vzduchu, počas príjemnej prechádzky, zakončený pohľadom na Hlohovec a široké okolie. Chystá sa už šiesty ročník silvestrovského výstupu na Šianec.

Dajte LIKE na našej FB stránke a máte vždy čerstvé info z Hlohovca a okolia.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM