Erik Bojničan Samospráva

Poslanci schválili 12 tisíc pre Slovan: Ihrisko vraj naberie na cene

Fanúšikovia futbalu v Hlohovci majú dôvod na radosť. Poslanci mestského parlamentu schválili Slovanu prostriedky vo výške 12 tisíc eur. Pozrite, ako majú byť peniaze použité.

Ilustračný obrázok k článku Poslanci schválili 12 tisíc pre Slovan: Ihrisko vraj naberie na cene
Foto: Zuzana Jakubičková / Zdroj: Dnes24.sk

Poslanci mestského parlamentu schválili prostriedky vo výške 12 000 € na vybudovanie zavlažovacieho systému štadiónu FC Slovan. Vybudovanie umelého zavlažovacieho systému je podľa radnice uvažované pre hlavnú hraciu plochu futbalového ihriska v areáli FC Slovan Hlohovec, ktorý je majetkom Mesta.

„Vybudovaním takéhoto systému sa majetok technicky zhodnotí a zároveň takýto systém zlepší podmienky pre starostlivosť o trávnatý povrch hlavnej hracej plochy,“ stojí v návrhu schválenom poslancami.

Technicky projekt podľa radnice uvažuje s využitím jestvujúceho vodného zdroja /studne/ v areáli FC Slovan, predmetom dodávky a montáže systému je dodávka a montáž čerpadla pre distribúciu vody do uvažovanej siete potrubných rozvodov a postrekovačov zavlažovacieho systému, dodávka a montáž elektroinštalačného materiálu, ovládacích komponentov, spojovacieho materiálu, ako aj zemné práce a úprava trávnika po montáži závlahy.

Ako povedal primátor mesta Hlohovec Miroslav Kollár, futbalovému klubu v mestskej časti Šulekovo mesto schválilo dotáciu na rekonštrukciu sociálnych zariadení a FC Slovan Hlohovec dostane pomoc so závlahovým systémom.

Čítajte tiež:

Slovan Hlohovec na začiatku sezóny s posilou: Získal bývalého českého reprezentanta!

Peter Dvoran končí v Mestskej rade: Poslanci rozhodli o jeho odvolaní!

Radnica dostala upozornenie od prokurátora: Mestskí policajti v civilnom oblečení slúžiť nebudú!

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM