Krimi

Polícia sa obracia na verejnosť: Pátra po Michaele (16) z Hlohovca

Polícia sa obracia na verejnosť so žiadosťou o pomoc. Muži zákona pátrajú po 16-ročnej Michaele z Hlohovca.

Ilustračný obrázok k článku Polícia sa obracia na verejnosť: Pátra po Michaele (16) z Hlohovca
Zdroj: Policajný zbor SR

Polícia vo Zvolene sa obracia na občanov so žiadosťou o pomoc a spoluprácu pri pátraní po nezvestnej Michaele Orichelovej (16) z Hlohovca. „Je klientkou resocializačného zariadenia v Žibritove a navštevuje 1. ročník Strednej odbornej školy v Krupine,“ uviedla krajská policajná hovorkyňa Mária Faltániová.

„Dňa 23. novembra 2017 o 11:30 odišla zo školy na neznáme miesto a doposiaľ o sebe a ani o svojom pobyte nepodala žiadne informácie. V minulosti bola umiestnená v detskom domove v Trnave, pričom mala kamarátky aj z obce Majcichov, preto nie je vylúčené, že sa môže pohybovať medzi mestom Trnava, Hlohovec a Majcichov,“ pokračovala hovorkyňa.

„Michaela je vysoká 173 cm, má zeleno – hnedé oči, dlhé, hnedé vlasy zopnuté v cope, pravú stranu hlavy má vyholenú,“ povedala Faltániová so slovami, že naposledy mala oblečenú tmavo-sivú zimnú bundu pod pás, olivovo zelenú mikinu s kapucňou, tmavé nohavice, obuté mala tmavomodré semišové topánky a na hlave mala čiernu čiapku. So sebou mala červeno – modrý ruksak s nápisom REAPER.

Polícia žiada občanov, aby akékoľvek informácie o nezvestnej dievčine oznámili na najbližšom útvare Policajného zboru, alebo na linku tiesňového volania č. 158.

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM