Erik Bojničan Správy

Policajti sa obracajú na obyvateľov nášho mesta: Dôležité apely k Hlohovčanom!

Teraz je dobré zbystriť pozornosť. Policajti prichádzajú s výzvou smerom k obyvateľom mesta Hlohovec. Tu sú podrobnosti!

Ilustračný obrázok k článku Policajti sa obracajú na obyvateľov nášho mesta: Dôležité apely k Hlohovčanom!
Zdroj: Mesto Hlohovec

Blíži sa čas, kedy si mnohí ľudia prídu na hroby spomenúť na svojich blízkych, ktorí už nie sú medzi nami. Pri tejto príležitosti sa polícia obracia na ľudí.

Sviatok všetkých svätých a Pamiatka zosnulých už doslova klopú na dvere. Okrem občanov sa na Dušičky pripravujú aj muži zákona. Mestská polícia aj Obvodné oddelenie Policajného zboru v tomto období podľa informácie z radnice zintenzívni hliadkovanie na cintorínoch v Hlohovci a v Šulekove.

„Polícia apeluje na všetkých majiteľov vozidiel z Hlohovca i okolia, aby v rámci zhustenia premávky v okolí cintorínov rešpektovali pokyny policajtov. Zároveň vyzýva Hlohovčanov, aby z dôvodu obmedzenej kapacity parkovacích miest v okolí cintorínov, využívali motorové vozidlá v čo najmenšej možnej miere. Zvýši sa tak možnosť parkovania áut návštevníkov z iných miest,“ informuje referentka pre komunikáciu a vonkajšie vzťahy mesta Hlohovec Zuzana Hrinková Siebenstichová

Ako ďalej uviedla Hrinková Siebenstichová, v súvislosti s blížiacimi sa Dušičkami Mestská polícia v Hlohovci a Obvodné oddelenie Policajného zboru vyzýva návštevníkov cintorínov, aby v nastávajúcom sviatočnom období zvýšili svoju ostražitosť a nedávali príležitosť zlodejom – aby mali svoje kabelky, príručné tašky a iné osobné veci stále pod dohľadom a nenechávali ich v autách či voľne položené pri hroboch.

Zároveň, podľa slov referentky mesta, prosí peších a cyklistov, aby používali pri večerných návštevách hrobov výrazné reflexné prvky na oblečení, ktoré zvýšia ich viditeľnosť na cestách.

Dajte LIKE na našej FB stránke a máte vždy čerstvé info z Hlohovca a okolia.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM