Erik Bojničan Krimi

Policajti obvinili Hlohovčanov Karola (30) a Romana (26) z vlámačky, zabudli na TENTO malý detail!

Hlohovskí policajti podľa ich slov objasnili vlámačku. Pozrite, ako odhalili páchateľov!

Ilustračný obrázok k článku Policajti obvinili Hlohovčanov Karola (30) a Romana (26) z vlámačky, zabudli na TENTO malý detail!
Zdroj: TASR

Hlohovskí policajti podľa slov krajskej policajnej hovorkyne Márie Linkešovej objasnili krádež vlámaním do novostavby rodinného domu v Hlohovci.

„Policajti pracovali na prípade od konca augusta minulého roku. Na mieste činu zaistili kriminalisti okrem iných stôp aj ohorky z cigariet, ktoré usvedčili v tomto prípade dvoch Hlohovčanov, 30 ročného Karola a 26 ročného Romana,“ uviedla Linkešová.

V podvečerných hodinách sa podľa policajtov spoločne cez niekoľko hliníkových dverí vlámali do domu, kde interiéri demontovali signalizačné zariadenie, motor na ovládanie garážovej brány, klimatizačnú jednotku ale aj centrálny panel na podlahové vykurovanie. Majiteľov podľa mužov zákona pripravili aj o kúpeľňovú sanitu a nábytok do viacerých miestností, niekoľko desiatok bodových svietidiel a viac ako 100 kusov elektroinštalačného materiálu.

„Krádežou im spôsobili škodu za viac ako 20 tis eur a vlámaním poškodili dvere, okná a hliníkové žalúzie za ďalších 17tis. eur. Nakradnutý materiál z novostavby odviezli na zapožičanom aute s prívesným vozíkom,“ ozrejmila Linkešová. Hlohovskí policajti ich podľa slov hovorkyne oboch obvinili z prečinu krádeže vlámaním a poškodzovanie cudzej veci, za čo im hrozí v zmysle zákona trest odňatia slobody na 6 mesiacov až 3 roky.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM