Viktória Botošová Krimi

Policajná akcia u susedov: Našli vyše 400 dávok metamfetamínu, kokaín aj marihuanu

Policajnú akciu Pešiak mali pravdepodobne muži zákona veľmi dobre naplánovanú. Zameraná bola na drogy a dokonca na viacerých miestach súčasne. U muža (45) a ženy (26) našli metamfetamín, kokaín i marihuanu.

Ilustračný obrázok k článku Policajná akcia u susedov:  Našli vyše 400 dávok metamfetamínu, kokaín aj marihuanu
Zdroj: TASR

Počas policajnej akcie Pešiak zameranej na drogy zasiahli policajti v Piešťanoch na viacerých miestach súčasne. Pri štyroch prehliadkach v domoch a jednej v garáži zadržali 8. decembra 2015 v skorých ranných hodinách sedem podozrivých osôb, niekoľko plastových vreciek s tlakovým uzáverom, zaváraninové poháre, zatavené striekačky a papierové skladačky.

Látky s podozrením na drogy predložili na expertízne skúmanie.„Pred­bežné skúmanie niektorých zaistených vecí potvrdilo, že osoby prechovávali drogy – 49 gramov metamfetamínu, čo predstavuje približne 435 jednorazových dávok. Okrem toho jedenásť dávok kokaínu a štyri dávky marihuany. Vyšetrovatelia vypočuli všetkých sedem zadržaných osôb a voči dvom z nich, mužovi (45) z Piešťan a Trnavčanke (26), vzniesli obvinenie z prechovávania drog. Za to im hrozí strata slobody na tri až desať rokov,“ informovala dnes trnavská krajská policajná hovorkyňa Mária Linkešová. Žena je stíhaná na slobode a obvinený muž bol na základe príkazu súdu eskortovaný do výkonu väzby.

Foto: ilustračné

Zdroj: TASR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM