Erik Bojničan Rôzne

Pohľad, ktorý by bola škoda premeškať: Cez Hlohovec pôjdu historické vozidlá

Ak máte slabosť pre krásne autá a motorky, toto si nenechajte ujsť. Desiatky z nich budete môcť vidieť priamo v Hlohovci.

Ilustračný obrázok k článku Pohľad, ktorý by bola škoda premeškať: Cez Hlohovec pôjdu historické vozidlá
Foto: Zlatica Gregorová

V sobotu 12. augusta si na svoje prídu všetci milovníci krásnych vozidiel. Cez Hlohovec povedie trasa zrazu historických vozidiel s názvom Trnavských 100 km.

Všetko začína už v piatok 11. augusta v našom krajskom meste Trnave na Trojičnom námestí o 10:00 hod. Klub historických vozidiel Oldtimer Club Trnava tu zraz organizuje už po 20-krát. Ako uvádzajú organizátori, z námestia budú vozidlá štartovať postupne, pričom sa návštevníci budú môcť dozvedieť čo to o každom z nich. Podujatia sa zúčastní štyridsaťštyri áut a trinásť motoriek.

V piatok čaká vozidlá cesta do Ostrihomu a v sobotu cesta naspäť do Trnavy. Práve v sobotu si budú môcť Hlohovčania vychutnať pohľad na historické vozidlá práve v našom meste. Prehliadka vozidiel v sobotu je v Trnave pri reštaurácii Relax naplánovaná približne v čase od 16.00 do 17.30 hodiny a Hlohovec je predposledným mestom pred príchodom do cieľa.

Dajte LIKE na našej FB stránke a máte vždy čerstvé info z Hlohovca a okolia.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM