Erik Bojničan Rôzne

Podujatie v Hlohovci, aké tu ešte nebolo: Bude sa hľadať Fraštacký sympaťák

V Hlohovci sa chystá podujatie, aké v našom meste ešte nebolo. Bude sa totiž hľadať Fraštacký sympaťák. A sledujte, kto sa bude usilovať o sympatie.

Ilustračný obrázok k článku Podujatie v Hlohovci, aké tu ešte nebolo: Bude sa hľadať Fraštacký sympaťák
Zdroj: TASR

Všetci milovníci štvornohých chlpáčov sa majú na čo tešiť. Už v nedeľu 2. októbra 2016 sa na Amfiteátri v Zámockej záhrade pod záštitou Slovenskej aliancie ochrancov zvierat uskutoční zaujímavá akcia pri príležitosti medzinárodného dňa zvierat – výstava psov s názvom Fraštacký sympaťák. Výstavy sa môžu zúčastniť majitelia psíkov so svojimi chlpáčmi bez rozdielu plemena, veku či pôvodu.

Aj veterinárna poradňa

Pre zúčastnenie sa výstavy je nutná registrácia. Jeden psík sa môže zúčastniť aj viacerých kategórii. „Súťažiť o sympatie môžete ako malý psík, stredný psík, veľký psík, najšikovnejší psík a najkreatívnejšia dvojica. Kategóriu malý, stredný a veľký psík snáď nemusíme vysvetľovať. Súťaže o najšikovnejšieho psíka pozostáva z agility prekážok. Podmienkou pre úspešné zvládnutie disciplíny je, aby každá prekážka bola prekonaná či už psíkom alebo jeho majiteľom,“ povedala organizátorka Zuzana Boldišová. Súťaž o najkreatívnejšiu dvojicu vyhráva ten, kto vymyslí najkrajšiu a najoriginálnejšiu masku pre seba a svojho psíka.

Pre súťažiacich a návštevníkov bude k dispozícii aj veterinárna poradňa a tréner psov, ktorý môže pomôcť pri výbere, výchove a usmernení vášho psíka. Uvidíte taktiež dogdancing a agility ukážky.

Prečítajte si: Keď námestie ožije hudbou: Muzikanti sa postarali o parádnu šou! VIDEO

V každom počasí

Pre najmenších je časť programu vyčlenená na súťaž o ceny a taktiež maľovanie na tvár. V programe tiež uvidíte naše šikovné hlohovecké mažoretky – Sašetky.

Prečítajte si: Prvé info o Michalskom jarmoku: Kolotoče, stovky stánkov aj zaujímavá novinka!

Súťažiacich ale aj návštevníkov budú čakať stánky prizvaných útulkov a dobrovoľníkov, v ktorých svojim nákupom ľudia podporia dané občianske združenie. K dispozícii budú ako zvyčajne psie pamlsky, mydielka, obojky, vodítka, ale aj doplnky a bižutéria so psou tematikou. Pripravená je taktiež aj tombola.

Fraštacký sympaťák sa bude konať v každom počasí. „Dúfame, že účasť bude hojná a že spoločne strávime krásny deň s našimi najbližšími a pomôžeme zvieratám, ktoré to potrebujú,“ doplnila Zuzana Boldišová.

Dajte LIKE na našej FB stránke a máte vždy čerstvé info z Hlohovca a okolia.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM