Erik Bojničan Rôzne

Podarený psík, ktorý dokáže tancovať: V Hlohovci sa predvedie roztomilá kólia

V Hlohovci sa už čoskoro predvedie účastníčka majstrovstiev Európy Adriana Tomeková so svojou roztomilou kóliou. Tá dokáže stvárať parádne kúsky.

Ilustračný obrázok k článku Podarený psík, ktorý dokáže tancovať: V Hlohovci sa predvedie roztomilá kólia
Zdroj: Adriana Tomeková

Už v nedeľu 2. októbra sa môžu Hlohovčania tešiť na vystúpenie, aké sa len tak nevidí. Do nášho mesta totiž počas podujatia Fraštacký sympaťák zavíta Adriana Tomeková so svojou fenkou Lunou a spoločne predvedú, ako vyzerá tzv. dogdancing.

Prečítajte si: Podujatie v Hlohovci, aké tu ešte nebolo: Bude sa hľadať Fraštacký sympaťák

O tom, že vo svojom obore patrí k špičke, svedčí aj ich účasť na majstrovstvách Európy, z ktorých sa vrátila len pred niekoľkými dňami. „Akciu idem podporiť a zatancovať hlavne kvôli tomu, že sa zbierajú korunky pre psíkov bez domova. Vždy chodím na charitatívne akcie nezištne a preto sa veľmi teším, že môžem prísť aj k vám,“ povedala A. Tomeková.

Prečítajte si: Veľkolepé pomenovanie brán pevnosti: Slávnosť aj s cisárovým vojenským sprievodom!

Milovníčka zvierat zatancuje s Borderskou kóliou Lunou, s ktorou súťažila aj na majstrovstvách Európy. Luna predvádza kúsky, z ktorých vám padne sánka. Presvedčiť sa môžete na videu.

Borderská kólia Luna sa predvedie Hlohovčanom: Takéto kúsky nevidieť len tak
1
Galéria

Okrem ukážky dogdancingu a samotnej súťaže o Fraštackého sympaťáka je pre návštevníkov podujatia pripravený program, ktorý zabaví všetky vekové kategórie. Po registrácii psíkov, ktorá začne od 09:45 otvoria program hlohovské mažoretky Sašetky. Počas dňa sa predstavia aj hudobná kapela Better Time a tanečná skupina Art dance school. Zaujímavé rady prídu porozprávať veterinárka z Hlohovca Veronika Herceková, tréner psov Ján Zrebný a tešiť sa môžete aj na ukážky agility.

Dajte LIKE na našej FB stránke a máte vždy čerstvé info z Hlohovca a okolia.

Foto: ilustračné

Adriana Tomeková so svojou fenkou Lunou sa prevedú v Hlohovci
2
Galéria
Zdroj: Adriana Tomeková
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM