Erik Bojničan Správy

Odpočty vodomerov v Hlohovci: Na toto upozorňujú Vodárenské a technické služby

Spoločnosť Vodárenské a technické služby sa obracia na verejnosť s upozornením. To súvisí s odpočtom vodomerov, ktoré v týchto dňoch prebiehajú.

Ilustračný obrázok k článku Odpočty vodomerov v Hlohovci: Na toto upozorňujú Vodárenské a technické služby
Foto: Martin Károly / Zdroj: Dnes24.sk

Spoločnosť Vodárenské a technické služby (VaTS) oznamuje prostredníctvom svojej webovej stránky, že pracovníci spoločnosti vykonávajú od decembra 2016 celoplošný odpočet stavu vodomerov. V tejto súvislosti VaTS upozorňuje spotrebiteľskú verejnosť na opatrnosť pri identifikácii osoby, ktorá vykonáva odpočet stavu vodomeru.

„Pred odčítaním je pracovník, resp. poverená osoba, povinný bez vyzvania sa preukázať identifikačnou kartou, ktorá obsahuje jeho meno. Na druhej strane identifikačnej karty sa nachádza telefónne číslo, na ktorom je možné overenie totožnosti a rozsah poverenia,“ informujú Vodárenské a technické služby s tým, že na vyzvanie je pracovník povinný sa preukázať preukazom totožnosti.

Zároveň VaTS upozorňuje, že poverené osoby na odpočet stavu vodomerov, nebudú vykonávať žiadnu ďalšiu činnosť, ako napríklad inkasovanie nedoplatku či vyúčtovanie preplatku za vodné a stočné, resp. za iné služby Vodárenských a technických služieb.

Dajte LIKE na našej FB stránke a máte vždy čerstvé info z Hlohovca a okolia.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM