Erik Bojničan Kultúra

Oddýchnite si počas chvíľ voľna: Tipy na sobotu a nedeľu pre Hlohovčanov

Je tu víkend a to je ten správny čas na oddych. Pomôcť vám môže aj náš prehľad pre Hlohovčanov so sobotnými a nedeľnými tipmi na zaujímavé akcie.

Ilustračný obrázok k článku Oddýchnite si počas chvíľ voľna: Tipy na sobotu a nedeľu pre Hlohovčanov
Zdroj: TASR

Vinobranie

Sobota 10. september o 16:00, Fussmannov dvor – Pannonia

V našom kraji sa september tradične spája s vinobraním a s ním súvisiacimi slávnosťami. Jednu takú môžete zažiť na Fussmannovom dovre. Pripravený je aj bohatý program, počas ktorého vystúpia folklórne skupiny ako Heskovci z Červeníka, Šulekovčan, Inovec, Rozmarín zo Šintavy, či hlavný hosť Jožka Šmukař z Moravy.

Show us your music

Sobota 10. september o 19:00, Keltský dvor

Všetci milovníci koncertov a dobrej hudby by si mali do kalendárov poznačiť 10. september. Keltský dvoj ovládnu účinkujúci God´s Finger (rock, Veľké Kostoľany), Horehigh (psycho-pop, Bratislava), Lenart (pop-rock, Martin), Leisure (pop-rock, Bratislava) a Michaela Husárová (pop, Bratislava).

Hody Ratkovce

Sobota 10. september, Ratkovce

Sezóna jesenných jarmokov a hodov začína. Zažiť pravú hodovú atmosféru môžete aj v našom regióne. V obci Ratkovce sa môžete počas soboty tešiť na vystúpenie viacerých hudobných skupín. Vystúpia o 18:00 Borovienka, 20:00 Krasňaci – heligonkári z Krasňan, 22:00 Vrbovskí víťazi.

Hody Tepličky

Sobota 10. september, Ratkovce

Aj v obci Tepličky v našom okrese sa môžete naladiť na hodovú náladu. Program začína od 14:00, kedy je na programe historická lukostreľba pre verejnosť aj pre deti – lukostreľbu si budú môcť vyskúšať všetci. Záujemcovia si budú môcť vyskúšať aj futbal a petanque. O 21:00 je na pláne hodová disko v sále miestneho kultúrneho domu.

Kino: Hlavu hore

Nedeľa 11. september, Kino Úsmev

Malony sa pohybuje na hrane od svojich šiestich rokov. Výbušný, vzdorovitý chalan z problémovej rodiny sa pravidelne dostáva do sporu so zákonom a privádza do zúfalstva sudkyňu Florence aj sociálneho pracovníka Yanna, ktorí usilovne hľadajú cestu, ako mladého delikventa uchrániť pred vlastným temperamentom aj väzením. Napriek všetkým pokusom sa ale Malony zdá byť strateným prípadom, pre ktorého nemá sociálny systém inú alternatívu ako trest.

Dajte LIKE na našej FB stránke a máte vždy čerstvé info z Hlohovca a okolia.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM