Erik Bojničan Rôzne

OBRAZOM: Takto to vyzeralo počas nočnej súťaže hasičov pri Hlohovci

Viac ako tri desiatky družstiev, skvelé výkony a výborná atmosféra. Aj taká bola nočná súťaž dobrovoľných hasičov v Dvorníkoch. Pozrite si FOTO a VIDEO.

Ilustračný obrázok k článku OBRAZOM: Takto to vyzeralo počas nočnej súťaže hasičov pri Hlohovci
30
Galéria
Zdroj: DHZ Dvorníky

V sobotu 22. júla sa v obci Dvorníky v okrese Hlohovec konala tradičná nočná hasičská súťaž – Memoriál Jána Mazúra, ktorú už po tretí rok organizovali členovia miestneho obecného zboru ako spomienku ich zakladateľa, ktorý sa do histórie DHZ Dvorníky zapísal veľkými písmenami.

Desiatky družstiev

K tomu, aby mali všetky tímy rovnaké podmienky sa čakalo so zahájením súťaže do zotmenia. Všetko vypuklo o 22:00 hodine privítaním divákov a všetkých zúčastnených družstiev, ktoré už tradične prišli v peknom počte. Zúčastnilo sa až 32 družstiev.

Po príhovore členov zboru prebehla ešte rýchla porada rozhodcov, objasnenie pravidiel a súťaž sa mohla začať. „Súťažilo sa podľa pravidiel Západoslovenskej hasičskej ligy v ženskej a mužskej kategórii, kde prvú priečku v ženskej kategórii obsadilo ženské družstvo z Jaroviec , kde baby dokončili útok s krásnym časom a to 17:10 sekúnd,“ informovala Buhuslava Králiková z DHZ Dvorníky.

V mužskej kategórii si prvé miesto pri silnej konkurencii vybojovali muži z Poľného Kesova a to s výborným časom 14:11 sekúnd. Ocenené boli prvé tri najlepšie tímy z každej kategórie vecnou cenou. Dva najlepšie si odniesli putovný pohár, ktorý si budú môcť obhájiť už o rok.

Zdroj: YouTube.com

Výborná atmosféra

„Zvuky hasičských mašín, sirén a pokriky divákov, bolo počuť aj neskoro po polnoci. Skvelé počasie Dvorničanom zabezpečilo príjemnú akciu v obci až do skorého rána. Skúsený moderátor a komentátor sprevádzal celú noc súťažné družstvá aj divákov až do úplného konca súťaže, ktorá prebehla bez komplikácii,“ doplnila B. Králiková.

Domáci hasiči sa mohli tešiť hojnému počtu divákov. Tí ani tento rok nesklamali a prišli povzbudiť svojich favoritov a tak pomohli vytvoriť skvelú atmosféru.

Dajte LIKE na našej FB stránke a máte vždy čerstvé info z Hlohovca a okolia.

FOTO: Nočná hasičská súťaž v Dvorníkoch pri Hlohovci
30
Galéria
Zdroj: DHZ Dvorníky
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM