Erik Bojničan Rôzne Rôzne

Obľúbené sviatky sa pomaly blížia: Kedy sa rozsvieti stromček a aké budú novinky vo výzdobe?

Už to pomaly prichádza! Aj Hlohovec sa opäť po roku rozžiari vianočnou výzdobou. Stromček čaká slávnostné rozsvietenie, čítajte kedy.

Ilustračný obrázok k článku Obľúbené sviatky sa pomaly blížia: Kedy sa rozsvieti stromček a aké budú novinky vo výzdobe?
Foto: Róbert Jakubička

Na rozdiel od mnohých miest má Hlohovec o jednu starosť menej. Náš vianočný stromček stojí na svojom mieste celoročne, avšak do krásnej modrej farby sa odeje až v čase blížiacich sa najkrajších sviatkov roka, ktorými sú Vianoce.

Ako informovala radnica, Vianočný stromček v parku na Námestí sv. Michala bude slávnostne rozsvietený v nedeľu 6. decembra.

Okrem toho podľa mesta vianočné dekory sa práve pripravujú na nastávajúcu sezónu, opravujú a nahrádzajú sa nefunkčné diely a postupne sa začnú montovať. Umiestnené budú všade tam, ako bolo zvykom po minulé roky. Všetky dekory aj výzdoba na vianočnom stromčeku budú podľa radnice na svojich miestach do Mikuláša a ozdoby na lampách budú zažínané postupne, hneď večer po ich namontovaní.

Novinky v podobe výzdoby sa chystajú v súvislosti s Vianočnými trhmi, ktoré sa nezadržateľne blížia. Ako nám prezradil organizátor Peter Kolišťanik, Námestia svätého Michala, ktoré bude dejiskom trhov bude počas nich dotvorené celkom novou výzdobou, ktorú Hlohovčania budú mať možnosť vidieť v meste po prvý krát.

Môže vás zaujímať:

Najkrajšie sviatky sa už blížia: Prvé INFO o voňavých vianočných trhoch

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM