Erik Bojničan Kultúra

Nový týždeň je tu a vy neviete, kam v Hlohovci po robote či škole? 10 tipov, ktoré iste oceníte

Je tu prvý plný pracovný týždeň, treba si dobre premyslieť, do čoho investovať váš voľný čas. :) Pozrite, ako sa to pekne všetko rozbieha.

Ilustračný obrázok k článku Nový týždeň je tu a vy neviete, kam v Hlohovci po robote či škole? 10 tipov, ktoré iste oceníte
Zdroj: TASR

Slovensko – Bosna a Hercegovina

13. január 2016, Športová hala na Zábraní

Slovenskí hádzanári si to v boji o postup na majstrovstvá sveta rozdajú o dôležité body práve v Hlohovci v Športovej hale. 9. januára naši hráči privítajú celok Bosny a Hercegoviny.

DIVADLO: PIPI DLHÁ PANČUCHA

13. január 2016, 17:00, Empírové divadlo v Hlohovci

Divadlo, ktoré pobaví nie len najmenších je na programe v Empírovom divadlo v Hlohovci. Predstaví sa vám Divadlo PIKI.

KINO: ČIERNE DUŠE** – FK URANIA 1919

14. január, 20:00, Kino Úsmev Hlohovec

Príbeh troch bratov z kalábrijskej zločineckej rodiny. Film je inspirovaný skutočnými udalosťami. Priekupník drog Luigi, podnikateľ Rocco a excentrický pasák kozí Luciano sa dostanú do problémov potom, čo sa Lucianov syn a príslušník stratenej generácie Leo kvôli banálnemu sporu dopustí chyby. Z drobnej nezhody tak vyklíči konflikt, ktorý má vo výsledku rozmery antickej tragédie.

KINO: DÁMA V ZLATOM

15. január, 19:00, Kino Úsmev Hlohovec

Film nám rozpráva pozoruhodný skutočný príbeh ženy, ktorá sa rozhodla dosiahnuť spravodlivosť a za každú cenu bojovať o dedičstvo , ktoré jej rodine právom patrilo. Počas druhej svetovej vojny, ako židovka bola nútenú utiecť z milovanej Viedne. Po 60 rokoch sa rozhodla rodinný majetok získať späť. Patria k nemu i umelecká diela nevyčísliteľnej hodnoty.

ZO ŽIVOTA HVIEZD

16. január, 16:30, Hvezdáreň a planetárium M. R. Štefánika

Program zameraný na vznik a vývoj hviezd, dvojhviezdy, legendy o súhvezdiach zimnej oblohy. Vhodný pre SŠ a 9.roč. ZŠ a širokú verejnosť.

POZOROVANIE PRE VEREJNOSŤ

16. január, 18:00, Hvezdáreň a planetárium M. R. Štefánika

Hvezdáreň a planetárium Hlohovec pozýva na večerné pozorovanie oblohy ďalekohľadom refraktor180/2600, ktoré sa uskutoční v sobotný podvečer.

KINO: MALÝ PÁN

16. január, 17:00, Kino Úsmev Hlohovec

Malý Pán si žije spokojne vo svojom domčeku v Dutej hore. Jeho kľudný život skončí vo chvíli, keď sa mu sníva sen o tajomnom dome, v ktorom nájde, čo mu chýba. Sám nemá pocit, že by mu niečo chýbalo, rozhodne sa prísť tej záhade na korienok. Vydá sa za Prázdnu hlavu, aby mu poradila, kde ten záhadný dom nájde.

KINO: WILSONOV

16. január, 19:00, Kino Úsmev Hlohovec

Film spracovaný na motívy knihy Michaela Hvoreckého. Prvá svetová vojna práve skončila a v jednom zapadnutom meste kdesi v strednej Európe začína primátor Dangl snívať svoj veľký sen. Plánuje pripojiť mesto k Spojeným státom americkým a premenovať ho na Wilsonov. Všetko klape, až na jeden nepríjemný problém! V meste vraj úraduje tajomný vrah. Obeti majú odhryznutý jazyk. Miestny policajný zbor tápe. Primátor požiada o pomoc za oceánom. A tak prichádza Aaron Food, muž v dlhom kabáte a klobúku. Nuž a tak naháňačka po stopách šialeného vraha môže začať.

Show us your music – Finálový koncert

16. január 2016, 19:00, Empírové divadlo v Hlohovci

Akcia, ktorá poteší všetkých milovníkov dobrej hudby. Postupujúce skupiny sú Anina vrana, Band of people, Koťuha, Dave brannigan

KINO: AKO MALÍ CHLAPCI

17. január, 19:00, Kino Úsmev Hlohovec

Thomas sa práve zasnúbil s Lolou. Stretáva sa s otcom svojej nastávajúcej s vyhliadkou krásneho rodinného života. Pevne verí v jeho požehnanie. OMYL! No budúci svokor Gilbert má pocit, že vďaka svojmu tridsať ročnému manželstvu prišiel o kus mladosti. A tak prehovára Thomasa, aby si nebral jeho dcéru Lolu, všetko nechal a začal si s ním užívať života.

Môže vás zaujímať:

V Hlohovci odštartuje plesovú sezónu Fraštacký ples: Vieme kto vystúpi, pozrite program

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM