Kultúra

Víkendujete v Hlohovci? Aj takéto podujatia môžete zažiť

Máte už víkendové plány? Pomôcť s nimi vám môže náš prehľad. Nájdete v akcie, ktoré sú v pláne v Hlohovci či okolí a ktoré odporúčame zažiť.

Ilustračný obrázok k článku Víkendujete v Hlohovci? Aj takéto podujatia môžete zažiť
Foto: Erik Bojničan / Zdroj: Dnes24.sk

Kino – Detské predstavenie: 7 Trpaslíkov

Sobota 14. október o 17:00,Kino Úsmev

Najmladší zo siedmich trpaslíkov Špunty, nešťastnou náhodou pichol princeznú Ruženku do prsta skôr ako hodiny na oslave jej 18. narodenín odbili polnoc. Tak sa naplnila kliatba zlej čarodejnice Dellamorty. A tak poslal celé kráľovstvo do stáročia trvajúceho spánku. Špunty a jeho šesť kamarátov musia stoj čo stoj chybu napraviť. Ale ako? Predsa bozkom z pravej lásky!

Hádzaná: Sporta Hlohovec – Malacky

Sobota 14. októbra o 18:00, Športová hala na Zábraní

V ďalšom kole našej najvyššej súťaže privítajú Hlohovčania na domácej palubovke mužstvo z Malaciek. Našim patrí po siedmych kolách šiesta priečka so šiestimi získanými bodmi, v domácej hale teda bude určite snaha získať do tabuľky ďalšie dôležité body a posunúť sa na vyššie priečky.

Komorný recitál pre hoboj a klavír

Nedeľa 15. október o 17:00, Empírové divadlo

Podujatie je tretím z cyklu komorných koncertov B-dur, ktorý je zameraný predovšetkým na hudbu 20. a 21. storočia. V Empírovom divadle sa predstavia predstavia Zuzana Grejtáková na hoboji a Júlia Grejtáková na klavíri.

Kino: Neon Demon

Nedeľa 15. október o 19:00, Kino Úsmev

Je tu pozvanie na mysteriózny horor ako sa patrí. Jesse je mladá, krásna a má tajomnú esenciu, ktorá ju vyčleňuje zo zástupu dokonalých krások uchádzajúcich sa o svojich pár rokov slávy na módnych mólach v Los Angeles. Za márnivými kulisami kultu krásy totiž drieme dávne zlo, ktoré sa živí nevinnosťou.

Dajte LIKE na našej FB stránke a máte vždy čerstvé info z Hlohovca a okolia.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM