Erik Bojničan Samospráva

Noví členovia mestskej komisie v Hlohovci: Týchto ľudí poslanci schválili

Poznáme výsledok výzvy poslancov hlohovského zastupiteľstva smerom k ľuďom. Pozrite si, ktorí občania sa stali novými členmi mestskej komisie.

Ilustračný obrázok k článku Noví členovia mestskej komisie v Hlohovci: Týchto ľudí poslanci schválili
Foto: Erik Bojničan / Zdroj: Dnes24.sk

Ako sme vás pred časom informovali, hlohovskí mestskí poslanci sa rozhodli rozšíriť počet členov komisie zdravotnej, sociálnej, bytovej, vzdelávania a kultúry mestského zastupiteľstva mesta Hlohovec. S výzvou sa obrátili na verejnosť. Záujemcovia mali čas na prihlásenie do 2. januára 2017.

O miesto zástupcu verejnosti v Komisii mestského zastupiteľstva mesta Hlohovec zdravotnej, sociálnej, bytovej, vzdelávania a kultúry sa podľa informácií z mesta uchádzali celkom štyria záujemcovia. Členovia komisie preverili odbornosť uchádzačov, pričom výberu sa zúčastnili všetci štyria uchádzači. Na ostatnom mestskom parlamente poslanci schválili dvoch nových členov, ktorých odporučila komisia. Novými zástupcami verejnosti sa stali Daniela Bieliková a Ladislav Šinka.

Daniela Bieliková podľa dokumentu schváleného poslancami pracuje 15 rokov na Bytovom hospodárstve Hlohovec ako odborný referent vymáhania pohľadávok a v tejto oblasti môže využiť svoje dlhoročné znalosti a skúseností. „Vzhľadom k uvedenému má široký prehľad o dlžníkoch bytov v osobnom vlastníctve, nájomných bytov, ubytovaných v ubytovni Mesta Hlohovec, podaných žalobách a exekúciách voči neplatičom,“ uvádza sa ďalej v tomto materiáli, podľa ktorého svojou dlhoročnou prácou a skúsenosťami má za to, že prispeje k správnemu rozhodovaniu pri výbere nájomníkov v novootvorenej ubytovni.

Ladislav Šinka podľa dôvodovej správy dokumentu má bohaté skúsenosti v metodickej a koncepčnej práci pri tvorbe a realizácii systémov vzdelávania. Podľa materiálu, ktorí bol prezentovaný na zastupiteľstve v predchádzajúcich zamestnaniach s kolektívom pracovníkov Ústavu výchovy a vzdelávania kultúrnych pracovníkov vytvoril „Sústavu vzdelávania kultúrnych a knižničných pracovníkov“ a medzi jeho silné stránky patrí vysokoškolské vzdelanie, dlhoročná prax v sociálnej oblasti, kultúry, vzdelávania a rozvoja, metodická a koncepčná činnosť a iné.

Noví členovia budú podľa radnice za každú účasť na zasadnutí predmetnej komisie odmeňovaní rovnako ako súčasní členovia, podľa platných Zásad odmeňovania poslancov Mestského zastupiteľstva v Hlohovci.

Dajte LIKE na našej FB stránke a máte vždy čerstvé info z Hlohovca a okolia.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM