Dominika Handzušová Krimi

Nové info od policajtov: Ozbrojeného muža (58) polícia zadržala, v akcii aj vrtuľník. Mali na to silný dôvod!

Veľká pátracia akcia sa skončila. Zapojených bolo do nej asi 80 policajtov, lesy Malých Karpát prehľadával aj vrtuľník. Prečo vlastne polícia muža hľadala?

Ilustračný obrázok k článku Nové info od policajtov: Ozbrojeného muža (58) polícia zadržala, v akcii aj vrtuľník. Mali na to silný dôvod!
Zdroj: TASR

Polícia od stredy 22. apríla pátrala po mužovi (58) zo Smoleníc. V priebehu štvrtka bola akcia úspešne ukončená po vypátraní podozrivého.

Podozrivý z vyhrážania

„Muž je podozrivý zo spáchania trestného činu nebezpečného vyhrážania. Vyhrážal sa zastrelením seba, resp. každého, kto sa k nemu priblíži,“ informovala hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Trnave Martina Kredatusová.

Do pátrania po ňom bolo podľa nej nasadených asi 80 policajtov a špeciálna technika. „Okolie Smoleníc prehľadávali policajti aj za pomoci vrtuľníka z Leteckého úradu Ministerstva vnútra Slovenskej republiky,“ dodala Kredatusová.

Polícia zadržala zbrane

Pátracia akcia trvala do štvrtka 23.apríla do zadržania podozrivého, ktorý sa napokon polícii dobrovoľne vzdal. V súčasnosti s ním podľa policajnej hovorkyne prebiehajú procesné úkony. „Zbrane, ktoré mal tak v legálnej, ako aj v nelegálnej držbe, polícia zaistila,“ uzavrela hovorkyňa.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM