Zuzana Jakubičková Kultúra

Nestarnúci Bruce Willis v skvelom filme Looper už cez víkend v kine Úsmev

Filmový víkend s kinom Úsmev je tu opäť. Pre fanúšikov filmového klubu je tu jedna malá zmena. Film pre náročného diváka sa bude vysielať v piatok o 20:00 hod, pripravený je film 35 panákov rumu.

Ilustračný obrázok k článku Nestarnúci Bruce Willis v skvelom filme Looper už cez víkend v kine Úsmev
Foto: Zuzana Jakubičková

Štvrtá veľmoc

štvrtok 18. apríla o 18:00 a 20:00 h
115 min./ Vstupné : 2,00 € /Uvádza Film Europe/MP od 15 r. Nemecko / ČT

Dnes filmová premiéra na Slovensku Mladý novinár Paul sa ocitá v životnej kríze. Rozhodne sa pred svojimi problémami utiecť. Odchádza z Berlína do Moskvy, kde začne pracovať v moskovskom bulváre. Jeho úloha je znovu obnoviť slávu a predajnosť časopisu. Všetko sa opäť zdá v poriadku. Jeho život je jedna veľká party. Paul stretne záhadnú Kalju, ktorá ho presvedčí, aby rozbehol v časopise politicky motivovaný nekrológ. Čoskoro však zistí, že musí čeliť svojej vlastnej minulosti. A tak začína – závod s časom!

Looper

piatok 19. apríla o 18:00 h

sobota 20., nedeľa 21. apríla o 18:00 a 20:00 h

118 min./ Vstupné 2,50 €/ Uvádza Bonton Film/ MP od 15 r. USA / ČD

Hviezdne obsadenie Vás dostane. Film je postavený na výbornej pointe, šikovných režiséroch a neskutočne slávnych a dobrých hercoch. Looperi sú nájomní vrahovia, ktorí pracujú pre zločineckú organizáciu. Ich úlohou je osoby ktoré sú pre združenie nepohodlné zastreliť a zbaviť sa tela. Odmenu za ich prácu vždy nájdu pri svojej obeti. A tá je skutočne veľ štedrá Pre nich existuje jediné pravidlo – nesmú svoj cieľ nikdy nechať ujsť. No a teraz je už len na Vás či ste zvedaví, koľko je looperov a aké paradoxy často vznikajú.

35 panákov rumu

FILM PRE NÁROČNÉHO DIVÁKA
piatok 19. apríla o 20:00 h
100 min./ Vstupné 2,00 €/ Uvádza ASFK/ MP od 15 r. Francúzsko, Nemecko / ČT

Príbeh otca a dcéry, na ktorý sa nezabúda. Na parížskom predmestí sa odohráva intímne ladený príbeh vzťahu melancholického vdovca Lionela, ktorí žije spolu po smrti jeho manželky s dcérou Jo. Žijú spolu v tichej harmónii. Nenechajú preniknúť do nej ani svojich priateľov. No Jo dospieva a otec si začína uvedomovať, že prichádza zmena, ktoré môže znamenať i ich rozlúčku. Nuž čaká na Vás skutočne vynikajúce dielo. Tak neváhajte a poďte si tento film určite pozrieť.

Krudovci

piatok 19., sobota 20., nedeľa 21. apríla o 16:00 h 90 min./ Vstupné 2,50 €/ Uvádza BARRACUDA / MP USA / ČD

Pozývame Vás na animovanú rozprávku, ktorá nás zavedie do praveku, k rodine Krudovcov. Tatko Grud miluje svoju rodinu. Riadi sa svojráznym pravidlom „strach je dobrý, zmena zlá“ Tejto zásady sa drží až do vtedy pokiaľ nedôjde k zničeniu ich rodinnej jaskyne. Tu si Grud uvedomuje, že je potrebné začať žiť aj keď niekde inde. A tak Krudovci podnikajú cestu do neznáma. Tak poďte prežívať ich dobrodružstvo.

Ukážky filmov 18.4.2013
4
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM