Zuzana Jakubičková Kultúra

Nesmrteľné finále Twilight ságy prichádza

Záverečná časť svetoznámej upírskej ságy vás naposledy zavedie do sveta, kde upíri a vlkolaci bojujú nielen o svoju lásku, ale aj o vlastné životy. Deti sa môžu tešiť na modrých nezbedníkov v rozprávke Šmolkovia.

Ilustračný obrázok k článku Nesmrteľné finále Twilight ságy prichádza
Foto: Zuzana Jakubičková

Utorok po Vianociach

štvrtok 6. decembra o 20:oo h
99 min./ Vstupné : 2,00 € /Film ASFK/MP od 12 r.
Rumunsko/ ČT

Civilná dráma režiséra „rumunskej filmovej vlny“ Munteana rozpráva univerzálny príbeh muža, ktorý sa v pasci svojej vášne rozhodne zachovať priamo, i keď následky nemôže predvídať ani on, ani jeho blízky. Film je nakrútený so silným zmyslom pre detail, dramatickú stavbu príbehu a jeho hlavnou devízou sú mimoriadne herecké výkony troch hlavných predstaviteľov.

Twilight sága: Úsvit 2

piatok 7., sobota 8., nedeľa 9. decembra o 18:00 a 20:00 h
115 min./ Vstupné 2,5o €/ Uvádza Bontonfilm/ MP od 12 r. USA/ST

Finále bude nesmrteľné. Napínavé a romantické pokračovanie filmu Úsvit vám pripomenie, prečo sa Twilight sága stala fenoménom a ukradla srdce dievčatám a ženám na celom svete. Novorodená upírka Bella a jej manžel Edward môžu byť konečne navždy spolu a šťastní, ale príchod ich pozoruhodnej dcéry Renesmee uvedie do pohybu nebezpečný reťazec udalostí, ktoré pre nich môžu skončiť katastrofou. Rodina Cullenových sa však rozhodne bojovať a kontaktuje priateľov z celého sveta, aby spojili svoje sily a postavili sa vládnucemu rodu Volturiovcov. Veľkolepá bitka, v ktorej víťazstvo môže všetko zmeniť, práve začína. Záverečná časť svetoznámej upírskej ságy nás naposledy zavedie do sveta, kde upíri a vlkolaci bojujú nielen o svoju lásku, ale aj o vlastné životy.

Šmolkovia

sobota 8., nedeľa 9. decembra o 16:00 h
102 min./ Vstupné 2,00 €/ Uvádza Itafilm/ MP USA/SD

No a je tu pozvánka od roztomilých, malých, modrých ktorí sa nešťastnou náhodou ocitajú priamo uprostred New Yorku so zlomyseľným Garganelom v pätách.

Filmy 6.12.2012
2
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM