Rastislav Búgel Krimi

Nehoda pri Krvavých Šenkoch

Dvaja muži skončili v nitrianskej Fakultnej nemocnici po dopravnej nehode, ktorá sa stala dnes krátko po ôsmej hodine v okrese Nitra medzi obcami Krvavé Šenky a Alekšince.

„V časti Lahne 39-ročný vodič dodávky Ford Tranzit neprispôsobil rýchlosť jazdy stavu a povahe vozovky. Dostal šmyk, zišiel z cesty, narazil do svahu priekopy. Vozidlo sa viackrát prevrátilo a skončilo na kolesách,“ opísala priebeh nehody hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Nitre Božena Bruchterová.
V čase nehody sedeli vo vozidle okrem vodiča aj ďalší dvaja spolujazdci. Muži z východného Slovenska údajne pracujú na výstavbe rýchlostnej cesty R1. Mladšieho z nich, 22-ročného, previezol s podozrením na poranenia hlavy a hrudníka do nitrianskej nemocnice vrtuľník Vrtuľníkovej záchrannej zdravotnej služby AIR – TRANSPORT EUROPE. Druhého spolujazdca, 39-ročného muža, previezla do nemocnice sanitka. Vodič vyviazol z nehody bez zranení. Podľa Bruchterovej skúška potvrdila, že vodič pred jazdou nepil alkohol. Na vozidle vznikla škoda za 2000 eur.

Zdroj: TASR

Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM