Erik Bojničan Kultúra

Nedajte cez víkend nude šancu: Tipy na zaujímavé podujatia priamo v Hlohovci

Dva dni oddychu už štartujú. Cez víkend si v Hlohovci môžete vyraziť aj na zaujímavé podujatia. Nechajte sa inšpirovať našimi tipmi.

Ilustračný obrázok k článku Nedajte cez víkend nude šancu: Tipy na zaujímavé podujatia priamo v Hlohovci
Foto: Erik Bojničan / Zdroj: TASR

Country Hlohovec

Sobota 15. júl od 18:00 hod., Peterská Bašta

Mestské kultúrne centrum pripravilo aj pre toto leto obľúbené podujatie Country Hlohovec, ktoré sa uskutoční už po 16. krát. Na svoje si okrem milovníkov hudobného štýlu country prídu i tí, ktorí si radi pochutia na zlatistom moku. Počas víkendu sa totižto koná aj podujatie Beer fest, na ktorom sa budú dať ochutnať až dve desiatky rôznych pív.

Vesmírne otázniky

Sobota 15. júl od 15:00 hod., Hvezdáreň a planetárium M.R. Štefánika

Spestriť sobotné popoludnie si môžete programom, ktorý si prichystala hlohovecká Hvezdáreň a planetárium M.R. Štefánika. Zoznámite sa v ňom s orientáciou na oblohe v našich zemepisných šírkach, a je zameraný na cirkumpolárne súhvezdia (súhvezdia v oblastí pólu) a na pohyby nebeských telies. Program je taktiež doplnený krátkym videom o slnečnej sústave.

Večerné premietanie v kine

Sobota 15. júl od 20:00 hod., Kino Úsmev

Ak aj počas leta radi pocítite mrazenie, nenechajte si ujsť filmovú lahôdku v kine Úsmev. Premietať sa bude legendárny horor Kruhy. Film sa odohráva trinásť rokov po udalostiach predchádzajúceho dielu. Príbeh o vraždiacom filme je považovaný len za hororovú historku. Napriek tomu študentku Júliu znepokojí zmena správania jej priateľa Holta, ktorý toto video videl…

Dobový pinknik

Nedeľa 16. júl od 14:00 hod. do 16:30 hod., Francúzske terasy v Zámockej záhrade

Do čias dávno minulých sa môžete vrátiť zaujímavým podujatím – dobovým pinknikom s názvom Gróf Erdődy pozýva s témou 20. a 30. rokov minulého storočia. Chystá sa ochutnávka regionálnej gastronómie a vín, čítanie hlohovských povestí, dobové hry pre deti, módnu prehliadku, veterána či tančiareň.

Dajte LIKE na našej FB stránke a máte vždy čerstvé info z Hlohovca a okolia.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM