Erik Bojničan Hádzaná

Naši strieborní chlapci majú po sezóne, nudiť sa však nebudú: V pláne skúšky, fitko a dokonca aj svadba!

Sezóna extraligy hádzanej je za nami. Hráči Sporty Hlohovec v nej získali úžasné strieborné medaile. Vyspovedali sme niekoľkých hráčov, ktorí nám prezradili, aké sú ich plány v najbližšom čase. Nudiť sa rozhodne nebudú.

Ilustračný obrázok k článku Naši strieborní chlapci majú po sezóne, nudiť sa však nebudú: V pláne skúšky, fitko a dokonca aj svadba!
Zdroj: TASR

Hádzanári Sporty Hlohovec majú za sebou úspešnú sezónu. V ťažkých bojoch počas celej sezóny, ktorá bola nesmierne vyrovnaná, bojovali o najvyššie priečky. Na tie sa im aj podarilo dosiahnuť. Po dramatickom semifinále proti Topoľčanom si vybojovali miestenku do finále, kde sa stretli s Prešovom. Boj do posledných momentov síce nestačil na vytúžený titul, no naši obhájili strieborné medaile. Sú teda aktuálne druhým najlepším klubom na Slovensku.

Po ťažkej sezóne určite príde vhod pár dní voľna. Čo všetko majú v pláne nám prezradili krídla Matej Takáč (23), Martin Briatka (24) a spojka Ľubomír Ďuriš (28).

Zostane čas na oddych?

„Určite si doprajem aj nejaký oddych, ale hlavne sa budem musieť venovať aj škole, keďže mi začína skúšobné obdobie,“ prezrádza Matej Takáč. Mladé krídlo podľa jeho slov však nečaká relax v pravom zmysle slova, keďže sa bude musieť venovať kolenu, s ktorým bol v decembri na operácii. „Rád by som bol na ďalšiu sezónu pripravený na 100%,“ dodáva Takáč.

Martin Briatka, ktorý prišiel do Hlohovca v závere minulého roku musí relax mierne odložiť kvôli najcennejšiemu dresu. „Môj relax ešte nezačne, kedže mám reprezentačné povinnosti,“ vysvetľuje.

„Keď začne dovolenka určite si pôjdem oddýchnuť niekde na dovolenku pri more s rodinou,“ hovorí ďalej Briatka, ktorý plánuje hneď po dovolenke začať s posilňovňou ako prípravou na novú sezónu.

Príjemné povinnosti

Rovnako aj spojku Ľubomíra Ďuriša čakajú reprezentačné povinnosti. No na pláne je aj svadba. „Po zraze ma čakajú príjemnejšie chvíle, kedže 18.júna mám v Piešťanoch svadbu s mojou snúbenicou Veronikou. Po svadbe si chvíľku oddýchnem, mám jednu akciu v Považskej Bystrici (exhibičný zápas Majstrov Slovenska z roku 2006). Potom uvidím, či sa poberieme niekde k moru na dovolenku, alebo budem tráviť voľný čas na Slovensku,“ prezradil nám o svojich plánoch.

Ako ďalej povedal, určite bude behom voľna robiť doplnkové športy ako futbal, korčule alebo beach volejbal. Dovolenka však nepotrvá dlho, keďže sa Ďuriš už 14. júla chystá do klubu, kde začne s prípravou.

Môže vás zaujímať:

Fanúšičky v Hlohovci rozhodli: Pozrite si TOP 3 najsexi hádzanárov Sporty

Opora Sporty Zaťko po finále: Strieborná medaila je fantastická

Sporta posilňuje káder: Do Hlohovca príde najlepší extraligový strelec!

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM