Erik Bojničan Hádzaná

Naši hádzanári v Topoľčanoch tesne podľahli: Stav semifinálovej série je vyrovnaný!

Semifinálový duel na palubovke Topoľčian priniesol oku lahodiaci boj o víťazstvo. Z tesnej výhry sa nakoniec tešili domáci hádzanári.

Ilustračný obrázok k článku Naši hádzanári v Topoľčanoch tesne podľahli: Stav semifinálovej série je vyrovnaný!
Foto: Róbert Jakubička

Naši hádzanári sa predstavili v rámci semifinálových súbojov na palubovke Topoľčian. Po vydarenom úvodnom stretnutí bol stav série 1:0 v prospech klubu HC Sporta Hlohovec.

Topoľčianci nechceli dopustiť, aby sa o konečnom stave série mohlo rozhodnúť v Hlohovci, čoho dôkazom bolo ich nasadenie od úvodných minút zápasu. Hráči Agra chvíľami vyhrávali už o štyri góly, naši však predviedli skvelý bojovný výkon a do konca prvého polčasu sa im podarilo vyrovnať. Do šatní sa odchádzalo za nerozhodného stavu 13:13.

Po zmene strán pokračovala tesná gólová prestrelka. Domácim sa podarilo vytvoriť tesný náskok, ktorý si až do konca hracieho času udržali. Topoľčany tak doma doma tesne zvíťazili nad Hlohovcom 28:25. Zápasová séria sa po sobote vyrovnala, semifinále bude pokračovať tretím duelom, v stredu 22. apríla na domácej palubovke privítajú naši chlapci Topoľčany.

HK Agro Topoľčany – HC Sporta Hlohovec 28:25 (13:13) – stav série 1:1

Najviac gólov: Kucharik 5, M. Briatka a Slaninka po 4, Žilinčík 4/1 – F. Zaťko 6/3, Ľ. Ďuriš 4, Laho 4/1

Prvý semifinálový zápas sa niesol okrem dobrej hádzanej aj v duchu prísnych bezpečnostných opatrení. V stredajšom zápase sa určite je na čo tešiť.

Foto: Ilustrančné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM