Zuzana Jakubičková Kultúra

Najúspešnejší európsky film prichádza do Hlohovca

Do kina prichádza celosvetovo najúspešnejší film roka 2011. Rozpráva o ochrnutom aristokratovi, ktorý si vyberie za opatrovníka toho najnevhodnejšieho človeka. Deti sa môžu tešiť na rozprávanie o víle Amálke.

Ilustračný obrázok k článku Najúspešnejší európsky film prichádza do Hlohovca
Foto: Zuzana Jakubičková

Bajkonur

piatok 26. októbra o 18:00 a 20:oo h
94 min./ Vstupné : 2,30 € / Uvádza Film Europe/ MP od 12 r.
Kazachstan,Ne­mecko,Rusko/ČT

„ Čokoľvek spadne z neba, nechaj si to! “ Premiéra filmu 18. október 2012 Nazír sa snaží svojimi nekonvenčnými spôsobmi dať Iskardovi dať najavo, že ho miluje. No on je zbláznený iba do Bajkonuru a rozľahlému vesmíru, ale aj do krásnej Francúzsky Julie, ktorej cestu do vesmíru sledujú kamery. Keď Julie „ spadne z neba “ v malej vesmírnej kapsule, je to Iskander čo ju nájde v bezvedomí. Keďže si Julie nič nepamätá, Iskander predstiera, že sú zasnúbení. No ale aj tá najromantickejšia lož nemôže trvať večne.

Rozprávanie o víle Amálke

sobota 27., nedeľa 28. októbra o 16:00 h
80 min. / Vstupné : 2,00 €/ Uvádza Bonton Film/ MP
ČR

Na lesnej čistinke sa urobila hmla, zafúkal vietor a zrazu sa objavila víla, ktorá sa rozhodla, že si bude hovoriť víla Amálka. A tak sa začína rozprávanie o malej nezbednej vile Amálke. Buďte prví, ktorí si pozriete krátke animovane rozprávanie o nej.

Nedotknuteľný

sobota 27., nedeľa 28. októbra o 18:00 a 20:00 h
112 min. / Vstupné : 2,50 €/ Uvádza Continental / MP od 12 r.
Francúzsko/ČT

Celosvetovo sa stal najúspešnejším európskym filmom roku 2011 Ochrnutý a bohatý aristokrat Pfilipe si za svojho opatrovníka vyberie Drissa – živelného mladíka z predmestia, ktorého práve prepustili z väzenia – inými slovami najnevhodnejšiu osobu. Podarí sa im prepojiť nemožné. Vivaldiho a populárnu hudbu. Luxusné obleky a tepláky. Bláznivým, zábavným, silným, neočakávaným a hlavne „nedotknuteľným“ sa stane ich priateľstvo.

Ukážky filmov
3
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM