Erik Bojničan Krimi

Tragédia na ihrisku má ten najmutnejší koniec: Mladý futbalista Zsolt (†15) zomrel

Na futbale v Hlohovci sa stala tragédia. Počas zápasu III. ligy mladšieho dorastu, utrpel jeden z hráčov (†15) zranenia, ktorým podľahol, prípad vyšetruje polícia.

Ilustračný obrázok k článku Tragédia na ihrisku má ten najmutnejší koniec: Mladý futbalista Zsolt (†15) zomrel
Zdroj: TASR

Tragédia počas súboja III. ligy mladšieho dorastu Slovan Hlohovec – DAC Dunajská Streda. V zápale hry tesne pred koncom prvého polčasu sa v zrazili viacerí hráči a táto vo futbale bežná situácia mala tragické následky pre 15-ročného Zsolta É., uvádza sa na oficiálnej stránke klubu.

„Záchranári ošetrili na futbalovom ihrisku 15-ročného chlapca, ktorý bol pri vedomí a mal poranenia v oblasti hrudníka a brucha. Po prvotnom ošetrení ho transportovali do nemocnice v Trnave,“ povedal Boris Chmel zo záchrannej zdravotnej služby Slovenskej republiky.

Policajná hovorkyňa Mária Linkešová informovala, že okolnosti, za ktorých došlo k zraneniu mladého futbalistu polícia preveruje ako usmrtenie. „Vyšetrovateľ začal vo veci trestné stíhanie, doposiaľ vypočul niekoľko zainteresovaných osôb a pribral znalca z odboru súdneho lekárstva. Vyšetrovanie prípadu naďalej pokračuje,“ pokračuje Linkešová.

„Celá rodina DAC smúti za svojim strateným synom. V minulosti prešiel náš klub mnohými ťažkosťami a stratami, dnešný deň je ale najtragickejším v jeho 111 ročnej histórii. Vedenie klubu bolo celý čas v kontakte s rodinou, ktorej aj touto cestou vyjadrujeme sústrasť a zdieľame jej bolesť,“ uviedol DAC na svojej stránke.

Foto: Ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM