Erik Bojničan Samospráva

Na území mesta prebehne deratizácia: Hlohovec ide bojovať s potkanmi celoplošne!

Mesto Hlohovec bude aj tento rok bojovať proti hlodavcom. Stane sa tak počas celomestskej deratizácie. Kedy je na pláne?

Ilustračný obrázok k článku Na území mesta prebehne deratizácia: Hlohovec ide bojovať s potkanmi celoplošne!
Zdroj: TASR

Ako informovala referentka pre komunikáciu a vonkajšie vzťahy Zuzana Hrinková Siebenstichová, mestu Hlohovec bola doručená výzva, v ktorej Regionálny úrad verejného zdravotníctva so sídlom v Trnave vyzýva všetky povinné subjekty na realizáciu celoplošnej deratizácie.

Radnica oznamuje, že mesto Hlohovec v záujme vytvárania a ochrany zdravých podmienok a zdravého spôsobu života oznamuje konanie celomestskej deratizácie v termíne od 5. októbra do 15. novembra 2015.

Mesto Hlohovec podľa slov Hrinkovej Siebenstichovej na základe výzvy RÚVZ a v súlade so zákonom o ochrane, podpore a rozvoji verejného zdravia a o zmene a doplnení niektorých zákonov vyzýva občanov, súkromne hospodáriacich roľníkov, firmy, organizácie a podniky, aby vykonali deratizáciu vo všetkých objektoch vo svojom vlastníctve, prípadne na priľahlých voľných plochách za dodržania všetkých hygienických a bezpečnostných predpisov

„Výkonom deratizácie v jednotnom termíne prispejete k úspešnej likvidácii rôznych druhov hlodavcov na území mesta. Bližšie informácie: Mestský úrad Hlohovec, M.R.Štefánika l, oddelenie výstavby a životného prostredia, č. telefónu 033/7368 216, 033/7368 214,“ dodala Hrinková Siebenstichová.

Foto? Ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM