Erik Bojničan Kultúra

Na čo sa môžete tešiť v auguste? TOP 5 podujatí v Hlohovci a okolí

Je za nami už polovica prázdnin. No aj v auguste si môžete oddýchnuť na rôznych podujatiach v Hlohovci a okolí. Ktoré sme zaradili do rebríčka top 5?

Ilustračný obrázok k článku Na čo sa môžete tešiť v auguste? TOP 5 podujatí v Hlohovci a okolí
Zdroj: TASR

Festival Červeník

5.-6. augusta 2016, Amfiteáter Červeník

Tak ako každý rok, ani tento nebude výnimkou a v amfiteátri obce Červeník uskutočnia tradičné slávnosti spevu, hudby a tanca. Aj tento rok si organizátori prichystali pre návštevníkov množstvo kvalitnej hudby. Prečítajte si, na čo všetko sa môžete tešiť.

Pinokio

10. augusta 2016 o 17:00, Zámocká záhrada

Predstavenie pre deti Pinocchio Divadla zo Šuflíka je interaktívne bábkovo-činoherné divadlo, ktorého námetom sa stala klasická rozprávka talianskeho autora detskej literatúry Carla Collodiho. Najmenší si Pinocchiom zaspievajú, zažijú veľké dobrodružstvo a vstúpia do atmosféry Talianska.

Vstup zdarma.

Koncert pre Esther

13. augusta 2016 o 17:00, Amfiteáter Zámocká záhrada

Zažiť príjemnú atmosféru pri hudbe a spraviť pri tom niečo pre druhých? Benefičný koncert z ktorého výťažok bude venovaný ESTHER, o.z., ktoré pomáha psychicky a fyzicky týraným ženám a deťom. Vystúpia Allan Mikušek, Paľo Drapák, Tomáš Bezdeda, The Ladies Ensemble a Katarína Kurucová.

Cibuľové slávnosti

19. – 20. august 2016, Madunice

Hlavným motívom Cibuľových slávností, je ako inak, cibuľa. Obec Madunice je ňou preslávená široko-ďaleko a vďaka nej majú dokonca aj zápis v svetoznámej Guinessovej knihe rekordov! Víkend 19.-21. augusta sú Madunice tou pravou destináciou pre všetkých, ktorí majú radi dobrú náladu spojenú s tradičnými podujatiami. Okrem toho je samozrejme pripravený aj bohatý sprievodný program a nebude chýbať ani pokus a ďalší rekord.

Inovecké folklórne slávnosti

20. augusta 2016 od 14:00, Amfiteáter Zámocká záhrada

Folklórne podujatie, ktorého korene v našom meste siahajú až do roku 1983 spestrí druhú polovicu augusta v Hlohovci. V Amfíku vystúpia Hlohoveckí fujaristi, Janko Bielik, FS Šulekovo, FS Technik, Čarovné ostrohy, FS Ponitran a Tanečný dom (škola folklórneho tanca).

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM