Zuzana Jakubičková Rôzne

Motoristi, pripravte sa na obmedzenia: Na diaľnici pri Hlohovci idú opravovať most

Most na diaľnici D1 pri Hlohovci prejde opravou. V tejto súvislosti sa musia motoristi pripraviť na určité obmedzenia. Opravy prebehnú v dvoch etapách, pričom 14. júla by sa práce mali ukončiť.

Ilustračný obrázok k článku Motoristi, pripravte sa na obmedzenia: Na diaľnici pri Hlohovci idú  opravovať most
Foto: Slávka Kellová

Národná diaľničná spoločnosť na moste vymení poškodené mostné závery, všetky konštrukčné vrstvy vozovky a mostné rímsy.

Práce na diaľnici D1 v km 64,050 budú rozdelené do dvoch etáp. Prvá potrvá od nedele 5. mája od 16. h do soboty 11. mája do 20. h. Počas nej vybuduje NDS prejazdy stredovým deliacim pásom vo vzdialenosti 80 metrov pred aj za mostom. V oboch smeroch budú vnútorné jazdné pruhy uzatvorené a doprava presmerovaná iba do vonkajších jazdných pruhov.

Druhá etapa smerom z Piešťan do Trnavy je naplánovaná od nedele 12. mája 2013 od 16. h. do nedele 14. júla do 20. h. V rámci nej sa opraví most. Doprava bude presmerovaná cez novovybudované prejazdy stredným deliacim pásom a premávka usmernená dopravným značením.

„Národná diaľničná spoločnosť sa ospravedlňuje za znížený komfort vo využití diaľnice D1 v Trnavskom kraji. Zároveň žiada motoristov o dodržiavanie bezpečnosti cestnej premávky a rešpektovanie dopravného značenia“, povedal hovorca NDS Marcel Jánošík.

foto: ilustračné

Zdroj: TASR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM