Rastislav Búgel Krimi

Mladík sa pokúsil vziať si život skokom do Váhu

Hlohovskí mestskí policajti zachránili ďalšieho človeka, ktorý chcel ukončiť svoj život skokom do Váhu.

Spozorovali ho v nočných hodinách pred Sviatkom všetkých svätých na cestnom moste v miestnej časti Šulekovo, ako preliezal zábradlie.
„Po okamžitom zastavení motorového vozidla k mužovi priskočil veliteľ hliadky, ktorý ho zachytil za ruku už na druhej strane zábradlia a stiahol ho ponad neho späť na chodník. Tam mu pomáhal už aj druhý člen hliadky,“ uviedol dnes pre TASR náčelník Mestskej polície v Hlohovci Jozef Šoka. Vyzdvihol pohotovosť, s akou konala dvojica policajtov Pavol Oravec a Peter Hinca. Len 22-ročný zachránený mladík po incidente povedal, že ho život nebaví a tak si ho chcel zobrať. Bol prepustený z práce a lieči sa na psychiatrii. K mužovi bola privolaná rýchla zdravotná služba.
„V priebehu posledných šiestich rokov naši policajti zachránili tri ľudské životy. Posledný obdobný prípad sa stal v roku 2008 tiež na tom istom moste, keď zachránili ženu, ktorá sa opakovane pokúšala skočiť. V roku 2005, keď zranený muž v bezvedomí bol unášaný v rieke, náš príslušník za ním skočil do vody, vytiahol ho a podarilo sa ho oživiť,“ dodal náčelník mestskej polície v Hlohovci.

Zdroj: TASR

Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM