Erik Bojničan Rôzne

Milovníci vianočných trhov v Hlohovci sa môžu tešiť: FOTO zo záverečných príprav!

V našom meste prebiehalo skúšanie svetiel, kontrola stánkov a nielen to. Vianočné trhy v Hlohovci sú už za dverami! Veď sa presvedčte...

Ilustračný obrázok k článku Milovníci vianočných trhov v Hlohovci sa môžu tešiť: FOTO zo záverečných príprav!
19
Galéria
Foto: Erik Bojničan / Zdroj: Dnes24.sk

Prípravy na vianočné trhy, ktoré v našom meste začnú už v stredu 14. decembra sú v plnom prúde. Námestie svätého Michala sa už pomaly premieňa na trhovisko. Stánky už stoja na svojom mieste a sú pripravené na najrôznejších predajcov.

Pódium, ktoré počas trhov zakrýva fontánu je už taktiež pripravené. Na jeho doskách sa počas desiatich dní vystriedajú rôzni hudobníci, detské súbory a ďalší vystupujúci. Úspešne, podľa slov organizátora, prebehla aj skúška svetelnej výzdoby.

Foto: Erik Bojničan / Zdroj: Dnes24.sk

Ako nám počas finálnych príprav prezradil organizátor, tento rok sa môžu Hlohovčania tešiť na približne o desiatku viac stánkárov, ako tomu bolo minulý rok. Tento rok navyše pribudne aj viacero zaujímavých atrakcií. V dňoch 17., 18. a 23. decembra budú podľa organizátora vianočnú atmosféru spestrovať obľúbené postavičky z rozprávky „Ľadové kráľovstvo“ a posledné dni pred Vianocami bude pre malých návštevníkov nachystaný aj detský drevený kolotoč.

V úplne posledný deň vianočných trhov môžu Hlohovčania očakávať aj príchod veľkých drevených saní, na ktorých sa budú môcť návštevníci odfotografovať sami či s rozprávkovými postavičkami. Nebude chýbať ani drevený betlehem, ktorý bude tento rok zas o niečo bohatší.

Foto: Erik Bojničan / Zdroj: Dnes24.sk

Počas vianočných trhov si budú môcť ľudia vychutnať pohľad na Hlohovec odetý vo vianočnom šate z výšky kostolnej veže na Kostole sv. Michala. Výstupy budú obohatené o novinku v podobe komentovaných prehliadok, ktoré sú na programe vždy o 15:00 a 19:00.

Rozložené stánky, pódium na fontáne, drevené stoly, stromček, aj vyzdobený park na Námestí svätého Michala sú nezadržateľnou predzvesťou vianočných trhov, ktoré v našom meste začínajú už v stredu.

Pozrite si vo fotogalérii finálne prípravy vianočných trhov v Hlohovci.

Dajte LIKE na našej FB stránke a máte vždy čerstvé info z Hlohovca a okolia.

V OBRAZOCH: Zábery z Hlohovca, ktoré nasvedčujú, že vianočné trhy klopú na dvere
19
Galéria
Foto: Erik Bojničan / Zdroj: Dnes24.sk
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM