Erik Bojničan Samospráva

Mestské kultúrne centrum v Hlohovci bude mať novú riaditeľku: Kto ho povedie?

Na šéfovskej stoličke hlohoveckého Mestského kultúrneho centra dôjde od 1. decembra tohto roka k zmene. Bude mať novú riaditeľku.

Ilustračný obrázok k článku Mestské kultúrne centrum v Hlohovci bude mať novú riaditeľku: Kto ho povedie?
Foto: Erik Bojničan / Zdroj: Dnes24.sk

Riaditeľa Mestského kultúrneho centra Michala Klembaru, ktorý bol vo funkcii dočasne, od 1. decembra podľa informácií z radnice nahradí Mária Landlová.

Ako uviedla referentka pre komunikáciu a vonkajšie vzťahy Zuzana Hrinková Siebenstichová, Mária Landlová pôsobila ako herečka v divadlách v Prešove, Košiciach, Martine, Trnave a Bratislave. Okrem hereckej kariéry však podľa mesta nadobudla prax aj ako zástupkyňa riaditeľky a PR manažérka Divadla Ludus a Divadla Malá scéna STU. Jej posledným pôsobiskom bolo vzdelávacie a kultúrno-spoločenské centrum Elektrárňa Piešťany, kde robila programovú riaditeľku.

„Mária Landlová prináša skúsenosti s organizovaním kultúrno-spoločenských podujatí, koncertov či výstav. Pridanou hodnotou sú jej kontakty v oblasti kultúry. Disponuje dobrými riadiacimi a organizačnými schopnosťami,“ uviedla Hrinková Siebenstichová s tým, že na akciách, ktoré počas 20 mesiacov zorganizovala v Elektrárni Piešťany sa zúčastnilo viac ako 11 000 divákov a jej ambíciou je pritiahnuť aj na podujatia do Hlohovca čo najviac ľudí zo širokého okolia.

„Mám neľahkú úlohu, lebo Hlohovec je obklopený silnou konkurenciou – Trnava, Piešťany. Chcem však staviť na atraktívny program. Rada šírim myšlienku zmysluplného trávenia voľného času. Rada by som vytvorila fungujúcu komunitu, ktorej môžeme niečo ponúknuť,“ uviedla vo svojom projekte M. Landlová, podľa ktorej v novej funkcii bude klásť dôraz na súčinnosť všetkých kultúrnych inštitúcií v Hlohovci a okolí, pretože, podľa jej slov, spojenie síl môže priniesť lepšie spoločné výsledky.

Dajte LIKE na našej FB stránke a máte vždy čerstvé info z Hlohovca a okolia.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM