Erik Bojničan Správy

Mesto vyráža do boja proti hlodavcom: Kde v Hlohovci je ich výskyt najväčší?

Mesto Hlohovec bojuje proti potkanom aj tento rok. Chystá sa jarná celomestská deratizácia. Dokedy potrvá a kde je najväčší výskyt hlodavcov?

Ilustračný obrázok k článku Mesto vyráža do boja proti hlodavcom: Kde v Hlohovci je ich výskyt najväčší?
Zdroj: TASR

Mesto Hlohovec informuje o tom, že od 4. apríla do 15. mája 2016 bude prebiehať celomestská deratizácia. Pracovníci firmy, ktorá má v meste na starosti deratizáciu podľa radnice mali vždy zmapované lokality s väčším výskytom hlodavcov, tam vždy deratizovali opakovane.

„V súčasnosti sú to tieto lokality (zistené počas jesennej deratizácie 2015): Závalie 11, Za poštou 13, Nitrianska 7,8,35, ul. Jesenského, ul. Čsl. armády, Priemyselný park Šulekovo a Dolná Sihoť,“ uviedla referentka pre komunikáciu a vonkajšie vzťahy Zuzana Hrinková Siebenstichová

„Vyzývame týmto aj občanov, súkromne hospodáriacich roľníkov, firmy, organizácie a podniky, aby vykonali deratizáciu vo všetkých objektoch vo svojom vlastníctve, prípadne na priľahlých voľných plochách za dodržania všetkých hygienických a bezpečnostných predpisov,“ pokračuje Hrinková Siebenstichová.

Výkonom deratizácie v jednotnom termíne prispejete podľa mesta k úspešnejšej likvidácii rôznych druhov hlodavcov na území mesta. Bližšie informácie, ako uvádza radnica poskytuje Oddelenie výstavby a životného prostredia na Mestskom úrade v Hlohovci na telefónnych číslach: 033/7368 216, 033/7368 214.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM