Erik Bojničan Samospráva

Mesto vypísalo výberové konanie: V hre je pozícia riaditeľa základnej školy

Petrovi Šiškovi podľa mesta končí koncom júna päťročné funkčné obdobie. Pokiaľ máte záujem stať sa novým riaditeľom, pozrite, čo všetko musíte spĺňať.

Ilustračný obrázok k článku Mesto vypísalo výberové konanie: V  hre je pozícia riaditeľa základnej školy
Foto: Erik Bojničan / Zdroj: Dnes24.sk

Referentka pre komunikáciu a vonkajšie vzťahy Zuzana Hrinková Siebenstichvá oznámila, že mesto Hlohovec ako zriaďovateľ Základnej školy A. Felcána vyhlásilo výberové konanie na obsadenie funkcie riaditeľa. Súčasnému riaditeľovi Ing. Petrovi Šiškovi podľa mesta 30. júna 2015 končí päťročné funkčné obdobie.

Uchádzač o túto pozíciu musí podľa radnice spĺňať podmienku odbornej a pedagogickej spôsobilosti, rovnako musí mať dosiahnutý kariérny stupeň „pedagogický zamestnanec s prvou atestáciou“ podľa zákona č. 317/2009 Z.z. o pedagogických zamestnancoch a odborných zamestnancov a musí mať prax minimálne 5 rokov pedagogickej činnosti.

„Spolu s profesijným štruktúrovaným životopisom a so žiadosťou o zaradenie do výberového konania musí predložiť aj písomný návrh koncepcie rozvoja školy a iné doklady, tak ako sú uvedené v zozname na stránke Mesta Hlohovec,“ informuje Hrinková Siebenstichová.

Záujemcovia, ktorí spĺňajú kvalifikačné predpoklady a osobitné kvalifikačné požiadavky, môžu podľa radnice svoje písomné žiadosť o zaradenie do výberového konania spolu s požadovanými dokladmi zasielať poštou alebo doručiť osobne do podateľne Mestského úradu v Hlohovcido 25.05.2015 v obálke soznačením „Výberové konanie – ZS A. Felcána 4", s poznámkou „NEOTVÁRAŤ".

„Rozhodujúci je dátum na poštovej pečiatke. Nový riaditeľ/ka by sa mal svojej funkcie ujať 1. júla 2015,“ uzavrela referentka pre komunikáciu a vonkajšie vzťahy.

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM