Zuzana Jakubičková Bowling

MBL: Štvorica favoritov stále bez prehry

V piatom kole MBL prekvapivo zlyhal Z@vináč, ktorého hráči podľahli naďalej nevýraznému B-teamu. Nedarilo sa ani Bacigala Team-u, nováčik z Mix-u to však nevyužil.

Ilustračný obrázok k článku MBL: Štvorica favoritov stále bez prehry
Foto: Zuzana Jakubičková

Bowlingriders už tak láskyplný nebol, keď jeho tesné víťazstvo nad Deicide znamenalo druhé výsledkové prekvapenie večera. Ešte tesnejší rozdiel bol v zápase Laky Team – OTC, v ktorom si pevnejšie nervy uchovali lakynovci. No a najvyrovnanejší zápas nielen kola, ale aj aktuálneho ročníka MBL predviedol Hotel Jeleň s Real-om. O 2 koly viac zhodili šťastnejší hráči Real-u.

Kvarteto favoritov naďalej valcuje súperov a prehru doteraz nepozná. Najvážnejšiu prekážku mal líder súťaže. Krátky Proces narazil na Postavičky, ktorých odpor definitívne zlomil až v tretej štvrtine zápasu. V šlágri kola spadlo dokopy 1920 kolov a oba celky si vytvorili sezónne maximum. Kanárici dokonca prekonali o 3 body tisíc bodovú hranicu. BMW Invest, možno stratou motivácie, proti nováčikovi Načo Kukáte nehral naplno a prišiel zákonitý trest. Aj po zisku povinných dvoch bodov sa prepadol z druhého miesta na štvrté. Hráčkou kola sa stala Monika Králičová so súčtom 339, u mužov sa najviac darilo Zdenovi Šefránikovi s 355 bodmi.

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM