Zuzana Jakubičková Bowling

MBL: Po skvelom výkone prvé body pre Hotel Jeleň

V šlágri 4. kola MBL stratili Postavičky polčasový náskok a Štamgasti kráčajú súťažou naďalej bez prehry.

Ilustračný obrázok k článku MBL: Po skvelom výkone prvé body pre Hotel Jeleň
Foto: Zuzana Jakubičková

Naopak svoj náskok si po prvej hre ustrážil Hotel Jeleň a pripravil tak najväčšie prekvapenie večera, keď zdolal Laky Team. O prvé body sa pričinila najmä Petra Mlyneková, ktorá nahádzala 328 bodov a spolu s Mirkou Chmelkovou zo Z@vináč-u sa stali najlepšími hráčkami kola. Ženám to celkovo toto kolo veľmi dobre padalo. Cez 320 bodov ešte nahádzali Monika Králičová, Marta Hamarová a Anna Hrnčárová a 5 žien s takýmto číslom je ozaj slušná bilancia.

No ani mužská časť osadenstva sa nedala zahanbiť, už druhý raz sa stal hráčom kola Daniel Čulák so súčtom 356. Jeho spoluhráči s Bacigala Team-u pritom spolu nahádzali najvyššie tímové číslo kola – 980 bodov. Cibak Team sa opäť zahrával s ohňom. Súpera tradične púšťal do náskoku, aby mu v druhej polovici hry majstrovským spôsobom zobral akékoľvek ilúzie. Nepočujúci Team prekvapujúco nedal až do posledného hodu dýchať hráčom BMW Invest-u, favorit si ale tesný náskok udržal.

Detaily rozhodovali aj v zápase B – Team vs. Bowlingriders, kde šťastnejší béčkari zhodili len o 16 kolov viac. V popredí tabuľky nedošlo k žiadnym zmenám, štvorica favoritov na čele s Krátkym Procesom body zatiaľ nestráca. Po štyroch odohraných kolách sa do MBL zapojilo už 103 hráčov. Rezervovať si dráhu na tréning počas týždňa je čím ďalej tým ťažšie. Každý má chuť zlepšovať sa.

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM