Zuzana Jakubičková Bowling

MBL: Kvarteto najskúsenejších naďalej bez zaváhania

Krátky proces, BMW Invest, Štamgasti a Cibak Team sú tímy, ktoré si na konci sezóny tradične medzi sebou delia medaily. Medzi seba v doterajšej histórii MBL nepripustili žiadne iné družstvo a po 3. kole sa zdá, že sa v tejto tradícii chystajú pokračovať.

Ilustračný obrázok k článku MBL: Kvarteto najskúsenejších naďalej bez zaváhania
Foto: Zuzana Jakubičková

Všetky spomínané celky si totiž ako jediné stále držia punc neporaziteľnosti. Nestáva sa to často, ale tretie kolo žiadne výsledkové prekvapenie neprinieslo. Videli sme však nesmierne veľa vyrovnaných zápasov, v ktorých sa bojovalo až do konca a rozhodoval každý zvalený kôl. Z letnej letargie sa začína preberať Laky Team a Bowlingriders, no a ožívajú výrazne aj niektoré nováčikovské tímy. Prekvapili najmä Camel a Junior, ktorým síce unikli body o vlások, ale tímové súčty 890 resp. 843 zaslúžia pozornosť.

Soroš-u to do tretice vyšlo a po vydarenej hre si tentoraz pripísal prvé 2 body do tabuľky. Naopak Z@vináč už dva krát po sebe prehral s tým najtesnejším rozdielom.

Z jednotlivcov vyčnieval každým kolom lepšiaci sa Pavol Tkáč so súčtom 360, najlepší ženský výkon mal hodnotu 321 bodov a pričinila sa oň Monika Uhlárová. Atak na rekord MBL v počte zvalených kolov na jednu hru bol v podaní Juraja Moravčíka neúspešný kvôli neuzavretému predposlednému hodu, 215 bodov je však aj tak skvelé číslo.

Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM