Zuzana Jakubičková Bowling

MBL: Forma B-Teamu v novom roku graduje

Len dvoch výsledkových prekvapení sme sa dočkali v 14. kole MBL. Ospalo a malátne pôsobiaci B-Team vyštartoval do nového roka ako vymenený a pokropený živou vodou.

Ilustračný obrázok k článku MBL: Forma B-Teamu v novom roku graduje
Foto: Zuzana Jakubičková

Dve kolá s tímovými súčtami nad 900 bodov, tak to sú už tí starí dobrí béčkari ako ich poznáme. B-Team proti Sugo Team-u pritom rozhodne nebol favoritom, no skvelou hrou si body zaslúžil, aj keď skóre 937:926 vyznelo viac než tesne.

Málo kto čakal aj zakopnutie Real-u s Junior-om. Nováčik si však už zvykol na víťazstvá a je čím ďalej sebavedomejší a nebezpečnejší.Real s ním prehral obe rundy a tak Junior už má na konte 6 bodov, pričom všetky získal z posledných piatich zápasov.

Herne rastie aj Hotel Jeleň, presvedčil sa o tom Bowlingriders, ktorý zo zápasu odchádzal po prehre o 50 kolov. Hotel Jeleň je tak zrazu po štyroch výhrach v rade horúcim adeptom na finálovú nadstavbovú skupinu. Krátky Proces, Cibak Team, Štamgasti, Bacigala Team, BMW Invest, Postavičky – to je prvá šestica družstiev, ktorej by už účasť vo finálovej nadstavbovej skupine uniknúť istotne nemala. Tieto celky to potvrdili aj v tomto kole, keď si všetci svorne pripísali body za povinné víťazstvá.

Najvážnejšiu prekážku mali mať Štamgasti, ale Z@vináč tentoraz zahral pod svoje možnosti. Z@vináč-u však naďalej patrí siedme miesto a tiež by sa mal zaradiť na záver základnej časti medzi TOP-12. Podľa výsledkov má k tomu našľapnuté aj Haligales, ktorý proti Camel-u zaznamenal jednoznačné víťazstvo o ktoré sa najviac pričinil Michal Šišan so súčtom 367 bodov. Michal sa tak stal už po tretí raz hráčom kola. Najlepšou hráčkou kola sa stala Katka Šefrániková, ktorá nazbierala 357 bodov.

Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM