Zuzana Jakubičková Krimi

Naftu za 600 € zaplatil cudzou kartou: Poznáte ho?

Polícia žiada občanov o pomoc pri zistení totožnosti muža, ktorý je zverejnený na fotografiách. Neznámy muž natankoval na benzínke v Hlohovci benzín za vyše 600 €, za ktorý zaplatil cudzou platobnou kartou.

Ilustračný obrázok k článku Naftu za 600 € zaplatil cudzou kartou: Poznáte ho?
Zdroj: Policajný zbor SR

Neznámy páchateľ 11. januára 2013 okolo 18.00 h prišiel na čerpaciu stanicu v Hlohovci na osobnom aute Mitsubishi. Do prinesených bandasiek natankoval 450 litrov nafty, ktorú zaplatil bankovou kartou patriacou nitrianskej súkromnej spoločnosti. Kartu si predtým zaobstaral neoprávnene a neznámym spôsobom.

„Zatiaľ neznámy páchateľ spôsobil majiteľovi škodu 646 eur. Podozrivého muža nasnímali kamery a polícia žiada verejnosť o zistenie jeho totožnosti,“ informovala krajská policajná hovorkyňa v Trnave, Martina Kredatusová.

Vyšetrovateľ PZ začal trestné stíhanie z prečinu neoprávneného vyrobenia a používania elektronického platobného prostriedku a inej platobnej karty. Dodala, že v prípade zistenia vinníka hrozí za takýto skutok odňatie slobody na jeden až päť rokov.

„V prípade, že by ste muža na záberoch spoznali, kontaktujte trnavskú políciu na telefónnom čísle 0961103601 (3666),“ uzavrela Kredatusová.

Polícia pátra
5
Galéria
Zdroj: Policajný zbor SR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM