Zuzana Jakubičková Kultúra

Liam Neeson v strhujúcom thrillery už tento víkend v kine Úsmev

Tešiť sa môžete na pokračovanie úspešného akčného thrilleru 96 hodín v hlavnej úlohe s Liam Neesonom. Deti zas rozveselí známy kreslený hrdina Scooby Doo a jeho kamaráti.

Ilustračný obrázok k článku Liam Neeson v strhujúcom thrillery už tento víkend v kine Úsmev
Foto: Zuzana Jakubičková

Posledná zima

piatok 1. marca o 18:00 a 20:oo h
103 min./ Vstupné : 2,00 € /Uvádza Film Europe/MP od 15 r. Belgicko, Francúzsko / ČT

Johann prevzal po svojom otcovi farmu, kde žije aj on sám. Svoj čas delí medzi prácou na farme, a starostlivosťou o sestru, ktorá je v ústave a Julie, dievča, ktorú miluje. Problémy na farme pred začiatkom zimy mu značne rúcajú už aj tak krehkú rovnováhu jeho živobytia. Johann stráca pevnú pôdu pod nohami, ale odmieta si pripustiť finančné problémy. Odmieta vidieť smútok svojej sestry a čím ďalej tým menej tiež vída Julie. Skôr než aby čelil prehre, sa snaží udržať to, čo sa už nedá vrátiť…

Scooby Doo Moovie

sobota 2., nedeľa 3. marca o 16:00 h
86 min./ Vstupné 1,50 €/ Uvádza Continentalfilm/ MP USA/ČD

Známy kreslený hrdina ožíva na plátnách kín vo výbornej komédii, návrat deciek, ktoré rozlúsknu každý zvláštny prípad. Scooby, Shaggy, Fred, Daphne a Velma – vytvárajú skupinu na skúmanie až paranormálnych javov na Strašidelnom ostrove, keďže je to populárne a veľmi navštevované a pri tom strašidelné miesto. Preto majiteľ ostrova najme „ skupinu deciek „ , ktoré sa do všetkého pletú aby vyriešila túto záhadu. No čo dodať. Čakajú iba na Vás.

96 Hodín: Odplata

sobota 2., nedeľa 3. marca o 18:00 a 20:00 h
98 min./ Vstupné 2,50 €/ Uvádza Magic Box/ MP od 12 r. Francúzsko / ČT

Pokračovanie úspešného akčného thrilleru 96 hodín Nelson sa vracia ako bývalý agent CIA Bryan Mills, ktorý pred 2 rokmi v Paríži nemilosrdne pozabíjal gang obchodníkov s bielym mäsom, aby zachránil život svojej unesenej dcéry. Mills trávi v Istanbule dovolenku, kde ho prekvapí nečakaná návšteva dcéra Kima a bývala manželka Lenory. Pred jeho zrakom je unesená Lenory. Kim sa snaží pred prenasledovateľmi uniknúť. Bryan pochopí, že s únoscami nemá cenu vyjednávať. Začínajú preňho neúprosné preteky s časom. Musí využiť všetky svoje znalosti a schopnosti, aby ochránil svoju rodinu.

Program kina 1.3.2013
2
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM