Erik Bojničan Rôzne

Leopoldovské hody prilákali množstvo ľudí: FOTO z vydareného podujatia

Tri dni plné dobrej nálady, hudobných vystúpení a sprievodných podujatí si mohli užiť ľudia v Leopoldove. Na svoje si mohol prísť každý. Pozrite FOTO.

Ilustračný obrázok k článku Leopoldovské hody prilákali množstvo ľudí:  FOTO z vydareného podujatia
13
Galéria
Foto: Erik Bojničan / Zdroj: Dnes24.sk

Posledný júlový víkend sa niesol v našom regióne predovšetkým Leopoldovskými hodmi. Tie sú vychýreným podujatím široko ďaleko.

Všetko sa začalo už v piatok popoludní. Nechýbalo hudobné vystúpenie, futbalový zápas ale i tradičná hodová zábava. Tá do miestnej Spolkovej záhrady prilákala množstvo ľudí, ktorí sa prišli zabaviť do príjemného prostredia. Veselica trvala do skorých ranných hodín.

Na svoje si prišli i najmenší návštevníci. Obľúbené kolotoče napriek horúcemu počasiu lákali detváky vo veľkom. Deti nemenej zaujali i všakovaké stánky s najrôznejšími hračkami, či sladkými dobrotami.

Foto: Erik Bojničan / Zdroj: Dnes24.sk

Súčasťou Leopoldovských hodov bol i šport. Milovníci futbalu si mohli pozrieť niekoľko priateľských zápasov a hráči tenisu si mohli zmerať svoje sily so súpermi počas turnaja, ktorý sa hral počas soboty a nedele.

Zaujímavým spestrením hodov bola výstava starých fotografií, historických dokumentov a predmetov, ktoré sa k Leopoldovu viažu. Výstava bola obohatená o vernisáž súťažných návrhov na rekonštrukciu kina v Leopoldove.

Dajte LIKE na našej FB stránke a máte vždy čerstvé info z Hlohovca a okolia.

OBRAZOM: Mesto Leopoldov má za sebou vychýrené hody
13
Galéria
Foto: Erik Bojničan / Zdroj: Dnes24.sk
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM