Erik Bojničan Rôzne Rôzne

Kuriózny prípad v Hlohovci: V akcii kone, strážcovia poriadku aj žena mestského policajta

Práca polície je skutočne rôznorodá a občas musia strážcovia poriadku riešiť i kuriózne prípady. K takémuto niečomu došlo aj v Hlohovci. V akcii boli kone, ale napríklad aj manželka a dcéra jedného z mestských policajtov.

Ilustračný obrázok k článku Kuriózny prípad v Hlohovci: V akcii kone, strážcovia poriadku aj žena mestského policajta
Zdroj: TASR

V reálnom živote mestská polícia denne vykonáva množstvo činností, pri ktorých svojou prítomnosťou pôsobí preventívne na potenciálnych páchateľov a dozerá na pokoj v meste. Počas svojej práce však strážcovia poriadku zažívajú aj rôzne kuriózne príhody. Taká sa stala v našom meste aj nedávno.

Ako informuje radnica, na mestskej polícii telefonicky oznámila žena, že od Sihote po ulici Nábrežie A. Hlinku idú po ceste dva kone, čím ohrozujú bezpečnosť a plynulosť cestnej premávky.

„Kone sa nepodarilo odchytiť, preto prišla na miesto manželka a dcéra jedného z mestských policajtov, ktoré sa venujú chovu koní, kone odchytili na Bottovej ulici, presunuli sa s nimi do lokality Dolná Sihoť a počkali až do príchodu majiteľa, ktorému kone odovzdali,“ uvádza ku kurióznemu prípadu mesto.

Majiteľ sa podľa informácií z radnice vyjadril, že kone zakúpil, ustajnil ich, ale kone mu prerazili ohradu a utiekli.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM