Erik Bojničan Iné športy

Kulturista Michal Púček na medzinárodných majstrovstvách bodoval: Titul vďaka nemu putuje do Hlohovca!

Nevídaný návrat Hlohovčana Michala Púčeka do súťažného kolotoča po dvoch rokoch. Odnáša si titul Absolútneho víťaza z medzinárodných majstrovstiev v kulturistike!

Ilustračný obrázok k článku Kulturista Michal Púček na medzinárodných majstrovstvách bodoval: Titul vďaka nemu putuje do Hlohovca!
Zdroj: Dnes24.sk

Začiatkom októbra sa v Rumunsku skloňovalo meno kulturistu Michala Púčeka z Hlohovca. V meste Oradea sa konali medzinárodné majstrovstvá v kulturistike s názvom CUPA TROFEUL HERCULE 2015. Na tomto športovom podujatí Michal Púček Hlohovec veľmi úspešne reprezentoval.

Absolútny víťaz

Do súťažného kolotoča sa vrátil po dvoch rokoch a hneď priniesol tri prvé miesta – v kategórii nad 40 rokov, v kategóriu do 85 kilogramov a titul Absolútneho víťaza celej súťaže. Tento titul získal v súboji s víťazmi vo všetkých kategóriách, kde svojou pripravenosťou a svalovou symetriou porazil aj pretekárov z vyšších váhových kategórií.

Výborná forma aj v Budapešti

V získavaní medailí pokračoval Michal Púček aj počas uplynulého víkendu na súťaži v Budapešti, kde vybojoval dve druhé miesta v kategóriách nad 40 rokov a do 172 centimetrov a získal tak nomináciu na súťaž WABBA Mr/Ms Universe 2015 v Tenerife. Najbližšie ho čaká súťaž v Českej republike, ktorá je nominačná na najvyššie svetové podujatie kulturistickej federácie NABBA s názvom Mr. Universe 2015. Súťaž sa koná 31. októbra v britskom Southporte.

Primátor Miroslav Kollár podporil M. Púčeka dotáciou z fondu primátora na športovú činnosť a účasť v medzinárodných súťažiach. Mesta Hlohovec oceňuje Michalove športové úspechy a aj touto cestou ďakuje za šírenie dobrého meno nášho mesta v zahraničí a želá mnoho ďalších víťazstiev.

Zdroj / Foto: Mesto Hlohovec

Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM