Zuzana Jakubičková Kultúra

Kulturák sa otriasal v rytme elektronickej hudby

Sobota v Hlohovci patrila elektronickej hudbe. Milovníci techno, electro, dnb a dubstep si počas sobotňajšej noci vychutnávali party akú ešte kulturák nezažil. Kopec 2 Winter Edition opäť prekvapil a to nie len priestormi.

Ilustračný obrázok k článku Kulturák sa otriasal v rytme elektronickej hudby
Foto: Róbert Jakubička / Zdroj: Dnes24.sk

Fanúšikovia elektronickej hudby sa v sobotu stretli v Kultúrnom dome v Hlohovci pod jedinou zámienkou, osláviť život hudbou. V poradí Kopec 2 tento krát návštevníkov prekvapil dvoma pódiami, na ktorých sa vystriedalo viac než dvadsať dj-ov . K dispozícii boli dva bary a šatne.

Ako povedal organizátor akcie Juraj Šiška, „Účasť bola dobrá, aj keď o niečo slabšia ako na letnom Kopci (Šianec), akciu aj tak hodnotím ako vydarenú. Všetko klapalo ako malo. Hudba bola perfektná a ľudia boli najlepší. Veľkú zásluhu na tom majú takmer 20-ti dj-ovia, ktorí sa v priebehu večera vystriedali na dvoch pódiách. Takáto kvalitná grupa dj-ov tu ešte nebola a dve pódia naraz toto mesto ešte nezažilo.:)“.

Na poriadok a bezpečnosť celú noc dohliadala mestská polícia z Hlohovca. „Problémy počas akcie neboli. Všetko klapalo ako malo“, pokračuje organizátor. Organizačná stránka akcie bola dobre zabezpečená a ľuďom neprekážali ani prenosné záchody umiestnené vonku. Brali to skôr ako samozrejmosť.

Všetkým veľké ďakujem

Organizátor Juraj Šiška sa chcel aj prostredníctvom nášho portálu všetkým poďakovať. „Veľké poďakovanie patrí ľuďom, ktorí na akciu prišli. Samozrejme veľké ďakujem patrí aj ľuďom, ktorí mi pomohli všetko pripraviť a zorganizovať. Ďakujem aj mestskej polícii v Hlohovci, ktorí nám veľmi pomohli a vážim si, že dokázali pomáhať a chrániť na správnom mieste".

Priaznivci elektronickej hudby sa stretli v kulturáku
15
Galéria
Foto: Róbert Jakubička / Zdroj: Dnes24.sk
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM