Erik Bojničan Krimi

Kristián (17) odišiel z polepšovne už pred vyše mesiacom: Podľa policajtov môže byť aj u nás!

Polícia pátra po nezvestnom Kristiánovi Bartošovi (17). Od začiatku novembra nepodal o sebe správu, z resocializačného zariadenia odišiel bez dokladov, mobilu a hotovosti.

Ilustračný obrázok k článku Kristián (17) odišiel z polepšovne už pred vyše mesiacom: Podľa policajtov môže byť aj u nás!
Zdroj: Policajný zbor SR

Polícia sa podľa slov hovorkyne KR PZ v Trnave Márie Linkešovej obracia na občanov o pomoc pri pátraní po nezvestnom 17 ročnom mladom mužovi menom Kristián Bartoš z Piešťan. Mladík bol podľa mužov zákona umiestnený v Resocializačnom zariadení Čistý deň v Galante, odkiaľ začiatkom novembra vo večerných hodinách odišiel.

„Od vtedy nepodal o sebe žiadnu správu ani v zariadení ani rodine. Zo zariadenia odišiel bez osobných dokladov, mobilného telefónu a peňazí. Je predpoklad, že sa bude zdržovať v Piešťanoch a okolí,“ upresnila Linkešová.

Ako ďalej uvádzajú policajti, nezvestný Kristián je 198 cm vysoký, atletickej postavy, má hnedé vlasy gaštanovej farby, strihané na krátko a hnedé oči. Na sebe mal podľa mužov zákona pravdepodobne oblečené montérky nezistenej farby a čiernu bundu s kapucňou.

„Ak ste muža spoznali a poznáte miesto jeho terajšieho pobytu, oznámte to najbližšej hliadke alebo na policajné číslo 158,“ doplnila hovorkyňa.

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM